Libnet.ro
UNICEF

19:30

Marturisirile unui celebru actor despre intalnirea cu Donald Trump. A fost brutal - VIDEO

Antena3 Antena3,
Marturisirile unui celebru actor despre intalnirea cu Donald Trump. A fost brutal - VIDEO

Celebrul actor Woody Harrelson a luat cina cu Donald Trump si spune ca aceasta experienta a fost un adevarat cosmar. Harrelson spune ca aceasta intalnire l-a facut sa fumeze un joint. Actorul. continuă pe Antena3

Nu am mai intalnit niciodata un om mai narcisit decat el Marturisirile unui celebru actor despre intalnirea cu Donald Trump (VIDEO)

Cina cu Donald Trump sunaca un cosmar adevarat si complet, corect? Acest lucru poate sa il confirme si Woody Harrelson, care a trait aceasta experienta si care l-a facut sa-si doreasca sa.

Imagini inedite cu Donald Trump. Presedintele Statelor Unite a primit colindatori la Casa Alba si a sarbatorit Halloween-ul in avans - VIDEO

Donald Trump a primit copii ca sa-l colinde, celebrand astfel Halloween-ul in avans, potrivit The Independent. Cand o sa fii mare, vrei sa calci pe urmele parintilor tai? Mai bine nu.

Donald Trump a declarat stare de urgenta a sanatatii publice asupra opiaceelor. Anuntul facut de liderul SUA

Donald Trump a declarat stare de urgenta a sanatatii publiceasupra opiaceelor si a promis ca va incerca sa rezolve aceasta problema, care duce la moartea a aproximativ 150 de persoane.

Donald Trump califica drept rusinoasa posibila contributie a echipei lui Hillary Clinton la finantarea anchetei privind legaturile sale cu Rusia

Presedintele american Donald Trump a calificat, intr-un interviu acordat Fox Business, drept rusinoasa posibila contributie a echipei de campanie a lui Hillary Clinton si a Comitetului National Democrat la finantarea anchetei privind legaturile echipei sale de campanie cu Rusia.

Donald Trump sustine ca Rusia stanjeneste incercarea SUA de a solutiona problemele cu Coreea de Nord

Donald Trump a afirmat ca problemele cu Coreea de Nord ar putea fi solutionata mai usor daca relatia dintre SUA si Rusia ar fi ceva mai buna. Cred ca am putea avea o relatie bunacu Rusia. Cred ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )