Libnet.ro
UNICEF

01:05

MASACRUL DIN TURCIA. Imagini filmate in clubul de lux Reina inainte si dupa atacul terorist sangeros. Clientii petrec fara sa stie ca un dezaxat ii va mitralia. Dupa atac, o victima e surprinsa in agonie |VIDEO

România Liberă România Liberă,
MASACRUL DIN TURCIA. Imagini filmate in clubul de lux Reina inainte si dupa atacul terorist sangeros. Clientii petrec fara sa stie ca un dezaxat ii va mitralia. Dupa atac, o victima e surprinsa in agonie |VIDEO

Masacrul din noaptea de Revelion a declansat un cosmar infiorator in Turcia. Teroristul care a intrat in clubul de lux cu o arma automata a ucis 35 de persoane si a ranit grav alti 70 de clienti ai clubului de lux de pe malul Bosforului. incep sa apara inregistrari video facut de clientii clubului. continuă pe România Liberă

Imagini filmate cu drona in clubul groazei din Istanbul, unde a avut loc masacrul de Revelion |VIDEO

Clubul Reina din Istanbul, unde a avut loc masacrul de Revelion, este o destinatie exclusivista frecventata de vedete internationale.

Imagini filmate cu drona in clubul groazei din Istambul, unde a avut loc masacrul de Revelion |VIDEO

Clubul Reina din Istambul, unde a avut loc masacrul de Revelion, este o destinatie exclusivista frecventata de vedete internationale.

ATAC ARMAT intr-un club celebru din TURCIA: Cel putin 35 de persoane ar fi fost ucise, iar alte cateva zeci, ranite (FOTO, VIDEO)

Atac armat in noaptea de Revelion intr-un celebru club din Istanbul, Turcia. Cel putin 35 de persoane ar fifost ucise, iar alte cateva zeci, ranite dupa ce un barbat inarmat cu o.

ATAC ARMAT intr-un club celebru din TURCIA: Cel putin 35 de persoane au fost ucise, iar alte cateva zeci, ranite

Atac armat in noaptea de Revelion intr-un celebru club din Istanbul. Cel putin 35 de persoane au fost ucise, iar alte cateva zeci, ranite dupa ce un barbat inarmat cu o pusca.

ATAC ARMAT intr-un club celebru din TURCIA: 39 de persoane au fost ucise si 69, ranite (FOTO, VIDEO)

UPDATE:39 de persoane au fost ucise si 69 ranite, in atacul armat comis in noaptea de Revelion intr-un club cunoscut din Istanbul, a anuntat ministrul turc de Interne, informeaza NTV,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )