Libnet.ro
UNICEF

00:08

Imagini filmate cu drona in clubul groazei din Istanbul, unde a avut loc masacrul de Revelion |VIDEO

România Liberă România Liberă,
Imagini filmate cu drona in clubul groazei din Istanbul, unde a avut loc masacrul de Revelion |VIDEO

Clubul Reina din Istanbul, unde a avut loc masacrul de Revelion, este o destinatie exclusivista frecventata de vedete internationale. continuă pe România Liberă

Imagini filmate cu drona in clubul groazei din Istambul, unde a avut loc masacrul de Revelion |VIDEO

Clubul Reina din Istambul, unde a avut loc masacrul de Revelion, este o destinatie exclusivista frecventata de vedete internationale.

MASACRUL DIN TURCIA. Imagini filmate in clubul de lux Reina inainte si dupa atacul terorist sangeros. Clientii petrec fara sa stie ca un dezaxat ii va mitralia. Dupa atac, o victima e surprinsa in agonie |VIDEO

Masacrul din noaptea de Revelion a declansat un cosmar infiorator in Turcia. Teroristul care a intrat in clubul de lux cu o arma automata a ucis 35 de persoane si a ranit grav alti 70 de clienti ai clubului de lux de pe malul Bosforului. incep sa apara inregistrari video facut de clientii clubului.

Atacul armat din Istanbul: Martorii isi amintesc cum s-au catarat peste cadavre pentru a scapa cu viata din clubul Reina

Autoritatile turce au anuntat ca 39 de persoane si-au pierdut viata, in vreme ce alte 69 au fost ranite dupa ce un atacator inarmat necunoscut a deschis focul in clubul Reina din Istanbul, in timp ce 500-600 de persoane sarbatoreau trecerea dintre ani pe malul european al Bosforului. Acum, martorii rememoreaza haosul si panica in randul celor care incercau sa scape cu viata din clubul Reina, relateaza News. ro citand Hurriyet Daily News.

Marturiile cutremuratoare ale supravietuitorilor atacului din Istanbul. Sefa Boydas: Autoritatile spun ca au murit 35 sau 40 de oameni, dar cred ca sunt mai multe victime

In noaptea dintre ani, Istanbulul a fost zguduit de o tragedie fara margini. Aproape 40 de persoane si-au pierdut viata intr-un atac sangeros in Clubul Reina din Istanbul pus la cale de un individ costumat in Mos Craciun.

Managerul clubului, unde a avut loc atacul armat din Istanbul, sustine ca nu au existat brese in privinta masurilor de securitate: in pofida tuturor masurilor luate, tot s-a produs acest incident regretabil

Managerul clubului de noapte din Istanbul, unde a avut loc atacul armat in urma caruia au murit 39 de persoane, iar alte zeci au fost ranite, nu considera ca masurile de precautie privind securitatea in noaptea de Anul Nou au fost insuficiente.

VIDEO Turcia: Atac armat comis intr-un club din Istanbul in noaptea de Revelion: cel putin 39 de morti, inclusiv numerosi straini, si 69 raniti/ Atacatorul este cautat in continuare

Ultimul bilant al atacului armat comis in noaptea de Revelion intr-un club din Istanbul in care se aflau cateva sute de oameni a ajuns la 39 de morti, multi fiind cetateni straini, si 69 de raniti, potrivit ministrului turc de Interne, Suleyman Soylu. 10 MAE: Consulatul Romaniei la Istanbul verifica daca printre victime sunt si romani.

MAE: Printre victimele atacului armat de la clubul din Istanbul NU sunt romani

Ministerul roman al Afacerilor Externe a transmis ca printre victimele atacului armat comis intr-un club din istanbuls in noaptea de revelion nu exista cetaneti romani, informeaza Digi.

Informatii noi despre atacul sangeros din noaptea de Anul Nou din Istanbul. Ce se intampla cu atacatorul (VIDEO)

Anul Nou nu a scapat de atacuri. Treagedia din noaptea de Revelion a ingrozit, din nou, o lume intreaga. in atacul comis intr-un club de noapte din Istanbul si-au pierdut viata 39 de oameni.

Trafic oprit pe DN 7, la iesire din Orastie, unde trei masini s-au ciocnit, cinci persoane fiind ranite

Traficul pe drumul national DN) 7, in judetul Hunedoara, la iesire din Orastie, este oprit, joi seara, in urma unui accident in care au fost implicate trei autoturisme, cinci persoane fiind ranite, transmite News. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )