Libnet.ro
UNICEF

09:30

O masina a luat foc in mers intr-o intersectie din Capitala: Nu au fost inregistrate victime (VIDEO)

B1 B1,
O masina a luat foc in mers intr-o intersectie din Capitala: Nu au fost inregistrate victime (VIDEO)

O masina a luat foc vineri, in mers, in zona intersectiei dinstre strada Doamna Ghica si soseaua Colentina, informeaza B1 TV. Masina de lux a luat foc in jurul orei 17. 20, soferul fiind cel. continuă pe B1

O masina a luat foc in zona Doamna Ghica din Bucuresti

O masina a luat foc vineri la intersectia str. Doamna Ghica cu str. Sinaia din Capitala, dar soferul a reusit sa iasa din autovehicul si a anuntat pompierii, relateaza Agerpres.

O masina aflata in miscare a luat foc in Capitala. Traficul a fost deviat

O masina aflata in miscare a luat foc pe strada Doamna Ghica, la intersectia cu strada Sinaia, motiv pentru care traficul rutier a fost deviat.

La un pas de explozie: Un camion a luat foc intr-o benzinarie din Balti

Un camion cu lapte a luat foc in dimineata zilei de miercuri, 6 iulie, la o statie de alimentare cu gaz din orasul Balti.

Scene socante intr-o comuna din judetul Hunedoara: Doi catei au fost ucisi cu cruzime chiar in fata unor copii care se jucau cu puii. Martor: Am suferit un soc emotional (VIDEO)

Scene socante intr-o comuna din judetul Hunedoara. Doi catei de cateva luni au fost ucisi cu cruzime de un localnic chiar in fata unor copii care se jucau cu puii, scriu jurnalistii de la.

Momente de panica intr-un magazin din SUA! Un barbat a incercat sa rapeasca o fetita de patru ani, sub privire disperate ale mamei acesteia (VIDEO)

Un barbat a avut o tentativa de a rapi o fetita de patru ani se sub ochii mamei sale. Totul s-a intamplat intr-un magazin din Statele Unite ale Americii, potrivit lefigaro. fr. O femeie statea.

Lionel Messi, surprins la ruleta intr-un cazinou din Bahamas

Cu putine ore inainte de a fi condamnat in Spania la 21 de luni de inchisoare, pe care insa nu le va ispasi niciodata in spatele gratiilor, Lionel Messi a fost surprins incercandu-si norocul la ruleta intr-un cazino din Bahamas, acolo unde isi petrece vacanta alaturi de familie.

Incendiu puternic intr-un bloc din sectorul 3 al Capitalei. Un barbat a ajus la spital

Un incendiu puternic a izbucnit in aceasta dimineata intr-un bloc din sectorul 3 al Capitalei.

Moment socant intr-un cimitir din Bucuresti. Legistii au oprit funeraliile unei femei. Ce a urmat

Un moment socant s-a petrecut intr-un cimitir din Bucuresti. Legistii au oprit funeraliile unei femei, in plina slujba, i-au ridicat trupul si l-au dus la necropsie. Scena a avut loc sub privirile.

Barbatul care si-a injunghiat iubita intr-o cofetarie din Ploiesti, arestat

Barbatul care si-a injunghiatlunifosta iubita intr-o cofetarie din Ploiesti, cauzandu-i mai multe rani in zone vitale a fost arestat preventiv, marti, prin decizia Tribunalului.

Scene de groaza intr-un spital din Targoviste! Doua grupuri rivale s-au luat la incaierare cu sabiile (VIDEO)

Scene de groaza in Spitalul din Targoviste, acolo unde a avut loc o bataie cu sabii intre doua grupuri rivale. Martorii spun ca a fost, de fapt, o continuare a unei incaierari din oras,.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )