Libnet.ro
UNICEF

11:00

Scene de groaza intr-un spital din Targoviste! Doua grupuri rivale s-au luat la incaierare cu sabiile (VIDEO)

B1 B1,
Scene de groaza intr-un spital din Targoviste! Doua grupuri rivale s-au luat la incaierare cu sabiile (VIDEO)

Scene de groaza in Spitalul din Targoviste, acolo unde a avut loc o bataie cu sabii intre doua grupuri rivale. Martorii spun ca a fost, de fapt, o continuare a unei incaierari din oras,. continuă pe B1

Atac cu sabii pe holurile Spitalului Judetean din Targoviste

Au fost momente de groaza pe holurile Spitalului Judetean din Targoviste. Mai multi indivizi inarmati cu sabii au dat buzna la Urgente si au atacat un clan rival. De frica, medicii si pacientii.

Barbatul care si-a injunghiat iubita intr-o cofetarie din Ploiesti, arestat

Barbatul care si-a injunghiatlunifosta iubita intr-o cofetarie din Ploiesti, cauzandu-i mai multe rani in zone vitale a fost arestat preventiv, marti, prin decizia Tribunalului.

UPDATE. Atac cu mitraliera intr-un bar din Serbia. 5 morti, 22 de raniti, dintre care 7 in stare grava

Un barbat a deschis focul cu o mitraliera intr-un bar din Zitiste, oras situat la circa 80 de kilometri la nord de Belgrad, ucigand cinci persoane si ranind alte 22, informeaza agentiile de presa DPA si AFP .

Atac cu mitraliera intr-un bar din Serbia. 5 morti, 20 de raniti

Un barbat a deschis focul cu o mitraliera intr-un bar din Zitiste, oras situat la circa 80 de kilometri la nord de Belgrad, ucigand cinci persoane si ranind alte 20, informeaza agentiile de presa DPA si AFP .

O descoperire cutremuratoare intr-un cimitir din Romania starneste controverse

Artefactele sunt vechi de circa doua milenii, iar la momentul descoperirii lor s-a crezut fie ca ar fi vorba despre un efect al hazardului, fie ca oalele horror ar fi parte a unui ritual pagan sangeros.

Cinci morti si 20 de raniti intr-un atac armat intr-o cafenea din nordul Serbiei

Un barbat inarmat a ucis cinci persoane si a ranit cel putin alte 20 in noaptea de vineri sambata, dupa ce a deschis focul cu o arma automata intr-o cafenea, in nordul Serbiei, a anuntat politia. Suspectul a fost arestat, relateaza The Associated Press.

Descoperire uluitoare intr-un templu din China. Arheologii anunta ca ar putea fi vorba de ramasite ale lui Buddha

Un fragment de craniu care i-ar fi apartinut lui Buddha Siddhartha Gautama, fondatorul budismului, a fost descoperit intr-o cripta aflata sub un templu din orasul Nanjing, conform unui material publicat luni de.

UPDATE. Atentat SI intr-un restaurant din capitala Bangladesh. 20 de civili au fost ucisi, toti straini

Criza ostaticilor din statul Bangladesh s-a incheiat dupa mai bine de 14 ore, dupa interventia fortelor speciale. Autoritatile au anuntat ca sase teroristi au murit in timpul operatiunii. 20 de civili au fost ucisi, toti fiind cetateni straini.

UPDATE. Atentat SI intr-un restaurant din capitala Bangladesh. Cel putin 20 de civili au fost ucisi, majoritatea straini

Criza ostaticilor din statul Bangladesh s-a incheiat dupa mai bine de 14 ore, dupa interventia fortelor speciale. Autoritatile au anuntat ca sase teroristi au murit in timpul operatiunii. Cel putin 20 de civili au fost ucisi .

Bangladesh: 6 teroristi ucisi 13 ostatici eliberati dupa ce au fost tinuti prizoniere intr-un restaurant din capitala statului. Gruparea SI a revendicat atacul armat

Sase teroristi au fost lichidati si 13 ostatici au fost eliberati de echipele de comando ale fortelor de securitate din Bangladesh, care au luat sambata cu asalt restaurantul din Dhaka unde mai multi oameni au fost luati ostatici vineri seara, au anuntat autoritatile locale citate de AFP si Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )