Libnet.ro
UNICEF

13:00

Atac cu sabii pe holurile Spitalului Judetean din Targoviste

Antena3 Antena3,
Atac cu sabii pe holurile Spitalului Judetean din Targoviste

Au fost momente de groaza pe holurile Spitalului Judetean din Targoviste. Mai multi indivizi inarmati cu sabii au dat buzna la Urgente si au atacat un clan rival. De frica, medicii si pacientii. continuă pe Antena3

VIDEO Bataie cu sabii in Spitalul Judetean Targoviste. O asistenta a fost ranita

Bataie cu sabii pe holurile Spitalului Judetean de Urgente din Targoviste. Doua familii de tigani au continuat un scandal izbucnit intr-un local din Targoviste.

VIDEO Noi imagini cu razboiul de la Spitalul Judetean: agresori plini de sange, trupe de mascati, jandarmi si asistente speriate. A fost de groaza

Scandalul care a avut loc pe holurile Spitalului Judetean de Urgente din Targoviste a ingrozit personalul medical. De altfel, doua asistente au fost ranite in incaierarea generala, iar pentru ca paznicii nu au facut fata evenimentului au fost chemati mascatii.

O poveste dureroasa despre sistemul medical romanesc. Un bunic a fost uitat ore intregi pe holurile spitalului din Sibiu in timp ce familia il cauta cu disperare

Un barbat de 62 de ani din judetul Sibiu a stat ore intregi pe holurile spitalului din Sibiu, in timp ce familia il cauta cu disperare. Oamenii au dat zeci de telefoane la unitatea sanitara, degeaba.

Scene de groaza intr-un spital din Targoviste! Doua grupuri rivale s-au luat la incaierare cu sabiile (VIDEO)

Scene de groaza in Spitalul din Targoviste, acolo unde a avut loc o bataie cu sabii intre doua grupuri rivale. Martorii spun ca a fost, de fapt, o continuare a unei incaierari din oras,.

Un medic biolog de la Spitalul Judetean din Arad a fost trimis in judecata pentru 129 infractiuni de inselaciune

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Arad au decis trimiterea in judecata a medicului biolog Adela Marcu, de la Spitalul Clinic Judetean Arad - Sectia TBC, informeaza Agerpres,.

Ministerul Sanatatii va reclama Spitalul Judetean din Targu Mures la DNA. Ce posibile nereguli a descoperit Corpul de Control

Ministerul Sanatatii va reclama Spitalul Judetean din Targu Mures la Directia Nationala Anticoruptie DNA), dupa ce Corpul de Control a constatat o serie de nereguli. Este vorba despre contracte privind achizitia de substante dezinfectante, dar si de folosirea fondurilor europene.

Cinci morti si 20 de raniti intr-un atac armat intr-o cafenea din nordul Serbiei

Un barbat inarmat a ucis cinci persoane si a ranit cel putin alte 20 in noaptea de vineri sambata, dupa ce a deschis focul cu o arma automata intr-o cafenea, in nordul Serbiei, a anuntat politia. Suspectul a fost arestat, relateaza The Associated Press.

Atac sinucigas langa principala moschee din Medina, in Arabia Saudita

Cel putin trei persoane au murit in atacul sinucigas care a avut loc ieri la intrarea in Moscheea Profetului din Medina, in Arabia Saudita, inclusiv teroristul kamikaze si doi agenti de securitate, informeaza postul de televiziune Al-Arabiya, citat de Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )