Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ministerul Sanatatii va reclama Spitalul Judetean din Targu Mures la DNA. Ce posibile nereguli a descoperit Corpul de Control

România Liberă România Liberă,
Ministerul Sanatatii va reclama Spitalul Judetean din Targu Mures la DNA. Ce posibile nereguli a descoperit Corpul de Control

Ministerul Sanatatii va reclama Spitalul Judetean din Targu Mures la Directia Nationala Anticoruptie DNA), dupa ce Corpul de Control a constatat o serie de nereguli. Este vorba despre contracte privind achizitia de substante dezinfectante, dar si de folosirea fondurilor europene. continuă pe România Liberă

Spitalul din Targu Mures, reclamat de Ministerul Sanatatii la DNA

Ministerul Sanatatii va reclama Spitalul Judetean din Targu Mures la Directia Nationala Anticoruptie DNA), dupa ce Corpul de Control a constatat o serie de nereguli. Este vorba despre contracte privind achizitia de substante dezinfectante, dar si de folosirea fondurilor europene.

Ministerul Sanatatii va face plangere la DNA privind achizitiile de dezinfectanti de la Spitalul Judetean din Targu Mures

Ministerul Sanatatii va face o plangere la Directia Nationala Anticoruptie privind achizitiile de dezinfectanti facute de Spitalul Judetean Targu Mures. Surse din Ministerul Sanatatii au declarat, pentru Adevarul, ca plangerea urmeaza sa fie facuta in cursul zilei de marti.

Licitatii trucate in favoarea Hexi Pharma, descoperite la Spitalul din Targu Mures. Ce alte nereguli a mai gasit Corpul de Control al Ministerului Sanatatii (VIDEO)

Corpul de Control al Ministerului Sanatatii a descoperit mai multe nereguli la Spitalul de Urgenta din Targu Mures, informeaza B1 TV. in urma verificarilor s-a stabilit ca, in cursul.

Un medic biolog de la Spitalul Judetean din Arad a fost trimis in judecata pentru 129 infractiuni de inselaciune

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Arad au decis trimiterea in judecata a medicului biolog Adela Marcu, de la Spitalul Clinic Judetean Arad - Sectia TBC, informeaza Agerpres,.

Experienta Sprachenakademie, din nou in Targu-Mures. Tabara de limba germana in cetatea medievala

Cetatea medievala din Targu-Mures gazduieste in aceste zile in premiera o tabara de limba germana, dedicata elevilor targumureseni. Metodele educationale sunt cele germane si reprezinta o provocare atat pentru cei mici cat si pentru cei care au deja cunostinte solide de limba germana. Prin joaca elevii invata lucruri interesante, de care vor avea nevoie mai tarziu.

Ministerul Sanatatii sesizeaza DNA dupa controlul la Spitalul Judetean Mures

Ministerul Sanatatii va sesiza Directia Nationala Anticoruptie dupa controlul de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures, informeaza MS intr-un comunicat transmis marti.

Sesizare DNA legata de Spitalul de Urgenta Targu Mures: licitatii trucate pentru Hexi Pharma si ecograf ginecologic cu soft pentru cardiologie

Corpul de Control al Ministerului Sanatatii a efectuat, in luna mai, o verificare a SCJU Tg. Mures si a constatat mai multe nereguli. Institutia va sesiza DNA pentru analizarea unor eventuale fapte de natura penala. Numele controversatei firme Hexi Pharma apare ca beneficiara a unor licitatii nelegale.

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit la Brasov. Doua persoane au murit. Ramasitele avionului vor fi duse la Bucuresti pentru expertiza

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit, sambata, in apropiere de localitatea Persani. O femeie de 55 de ani a murit pe loc, iar pilotul, un italian de 66 de ani, a decedat la Spitalul Judetean din Targu-Mures la cateva ore de la producerea accidentului. Procurorii au deschis dosar penal pentru ucidere si vatamare corporala din culpa. Epava avionului va fi ridicata si dusa la Bucuresti pentru expertiza.

Premiera la Targu Mures: NATO organizeaza un exercitiu de simulare a nivelurilor de decizie in urma producerii unei explozii (VIDEO)

Premiera mondiala la Targu Mures. Centrul Euro Atlantic de Coordonare a Raspunsului la Dezastre EADRCC) al NATO si Romania organizeaza, de luni pana joi, un exercitiu de amploare in.

Infectiile nosocomiale, discutate de experti straini cu oficiali din Ministerul Sanatatii

O echipa de la Centrul European pentru Prevenirea Bolilor Transmisibile a venit in Bucuresti pentru a discuta cu oficiali din Ministerul Sanatatii despre modul in care pot fi prevenite si controlate infectiile nosocomiale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )