Libnet.ro
UNICEF

16:30

Masina unui american a ars complet din cauza unui telefon lasat la incarcat

Antena3 Antena3,
Masina unui american a ars complet din cauza unui telefon lasat la incarcat

Un incident socant s-a petrecut pe o sosea din Florida. Masina unui american a ars complet dupa ce telefonul sau care statea la incarcat pe scaunul pasagerului a luat foc din senin, scrie. continuă pe Antena3

Cati bani a pierdut Samsung din cauza exploziilor Galaxy Note 7

Dupa aproximativ doua saptamani de cand am aflat de primul Galaxy Note 7 care a explodat, pierderile financiare ale Samsung din cauza acestui subiect devin publice. Lansarea Galaxy Note 7 se anunta a fi cea mai costisitoare din ultimii ani, iar investitiile nu se vor face in promovarea dispozitivului. Din cauza faptului ca tot mai [].

Meci de Liga Campionilor abandonat din cauza conditiilor meteo vitrege

Partida dintre echipele Manchester City si Borussia Monchengladbach din prima etapa a Ligii Campionilor a fost suspendata din cauza conditiilor meteo vitrege.

Istoricul Neagu Djuvara anuleaza conferinta programata pentru 2 noiembrie, din cauza unor probleme de sanatate

Istoricul si scriitorul Neagu Djuvara, care a implinit varsta de 100 de ani in aceasta vara, a anuntat ca isi va anula conferinta Ce-am facut in ultima suta de ani, programata pentru data de 2 noiembrie, din cauza unor probleme de sanatate, informeaza reprezentantii Teatrului National Bucuresti.

VIDEO Dezastru din cauza inundatiilor, in Coreea de Nord: Zeci de mii de case distruse complet, 107.000 persoane stramutate, sute de morti si disparuti

Inundatiile provocate de ploile masive din Coreea de Nord au ucis 133 de persoane in nord-estul tarii, iar 395 sunt date disparute. De asemenea multe case si o parte a infrastructurii au fost distruse, a anuntat luni o agentie ONU, citata de Reuters.

FOTO + VIDEO. Explozie cu masina-capcana, intr-o localitate din sud-estul Turciei. Numarul ranitilor a crescut la 48

11 persoane au fost ranite, luni dimineata, intr-o explozie care a izbucnit in orasul Van, din sud-estul Turciei, au anuntat autoritatile.

Munca de mantuiala din bani publici: Centura de sud a Craiovei, demolata inainte de a fi folosita, din cauza gropilor

O parte din soseaua de centura de sud a Craiovei a fost demolata inainte de a fi folosita, din cauza gropilor, potrivit money. ro. in timp ce seful CNADNR da vina pe problemele de executie a soselei.

Alerta la Targu Mures din cauza viespilor gigant

Alerta la Targu Mures. O zona din apropierea municipiului este terorizata de viespile gigant, o specie care poate sa ajunga si la cinci centimentri, scrie stirileprotv. ro. Mai multe persoane care.

Problemele cu platile online ale ING s-au reluat luni: Probabil ca din cauza aglomerarii clientilor, serverul a picat

Noi probleme pentru ING Bank Romania. Clienti au raportat luni dimineata aceeasi surpriza neplacuta cu care s-au confruntat si sambata: servere nefunctionale. Banca se scuza si spune ca, din .

Scrutinul prezidential din Austria, amanat din cauza votului prin corespondenta

Ministrul de interne al Austriei, Wolgang Sobotka, a anuntat luni ca alegerile prezidentiale, initial stabilite pe 2 octombrie, vor fi amanate din cauza plicurilor folosite la votul prin corespondenta, care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )