Libnet.ro
UNICEF

23:30

Masinile viitorului: 10 dintre cele mai avansate tehnologii auto care ar putea fi cumparate pana in 2020

Playtech Playtech,
Masinile viitorului: 10 dintre cele mai avansate tehnologii auto care ar putea fi cumparate pana in 2020

Atunci cand Henry Ford prezenta lumii celebrul sau Model A, aceea era cea mai avansata tehnologie. Nu crezi ca felul in care aceasta a evoluat, mai ales in ultimii 20 de ani, l-ar uimi pana si pe celebrul creator de automobile? Avem la indemana acum tehnologie la care nici nu visam in urma cu zece []. continuă pe Playtech

Istoria lui 1 aprilie, cu haz si cu necaz. Cele mai reusite fake news“ de Ziua Pacalelilor

Ziua Pacelelilor a devenit, de-a lungul anilor, si un prilejpentru ca mass-media sa descreteasca fruntile oamenilor. Pomii cu spaghete, povestea de dragoste dintre Margaret Thatcher si Mihail Gorbaciov si primul documentar cu pinguini zburatori – sunt cateva dintre cele mai cunoscute si senzationale stiri falseprezentate atat de serios.

Zece cele mai rapide avioane supersonice din lume

Odata ce bazele zborului au fost puse, lumea intreaga s-a schimbat. Iar de-a lungul anilor, industria aviatica a cunoscut o evolutie impresionanta, reusind sa ne aduca in fata unele dintre cele mai rapide avioane supersonice pe care inainte cu un secol nici macar nu ni le puteam imagina posibile. Schimbarile principale au aparut in decursul celui [&8230;].

Cele mai scumpe zece masini de pe glob in 2017: sunt rapide si costa peste doua milioane de dolari

Cele mai scumpe zece masini de pe glob in 2017 sunt majoritatea europene, sunt foarte rapide, au peste 700 de cai putere si costa intre doua milioane de dolari si 4,5 milioane de dolari fara taxe.

La Catedrala Mantuirii vine CLOPOTUL RECORDURILOR: 25 de tone, 3.35 m - diametru si o rezonanta de multi kilometri! Decat 10 Euro/kg brut! (VIDEO)

Clopotul care va rasuna in Catedrala Mantuirii Neamului din Bucuresti este unul dintre cele mai mari clopote suspendate din toate bisericile europene cu exceptia Rusiei), are peste 25 de tone, a fost.

Romanii au talent: care au fost cele mai impresionante momente. Cerere inedita in casatorie din partea unui concurent revenit a 7-a oara

Aproximativ 3 milioane de telespectatori auurmarit editia cu numarul 7 a spectacolului Romanii au talent. Unul dintre concurenti, prezent in fiecare edite, a uimit audienta cand si-a cerut iubita in casatorie.

Cum scapi de astenia de primavara fara pastile. Buruienile din curtea bunicii, cele mai ieftine si eficiente remedii

Primavara a venit pentru multi dintre noi cu o senzatie de oboseala side slabiciune, pusa de specialisti pe seama adaptarii organismului laconditiile noului sezon. Chiar daca e catalogata drept fireasca, nu eobligatoriu s-o luam ca atare, mai ales ca primavara ne ofera suficientde multe plante ca s-o combatem rapid. Busuiocul, roinita, urzicile si stevia sunt doar cateva dintre remediile cele mai ieftine si eficiente.

Reactia uneia dintre cele mai inimoase romance, care pus umarul la construirea Mausoleului Mararasesti, atunci cand a vazut cum sunt tratati eroii

Zefira Voiculescu a fost membra a Societatii Ortodoxe Nationale a Femeilor din Romania si a Comitetului care s-a ocupat de construirea Mausoleului de la Marasesti.

Reactia uneia dintre cele mai inimoase romance, care pus umarul la construirea Mausoleului Mararasesti, atunci cand a vazut cum sunt tratati eroii neamului

Zefira Voiculescu a fost membra a Societatii Ortodoxe Nationale a Femeilor din Romania si a Comitetului care s-a ocupat de construirea Mausoleului de la Marasesti.

Cele mai bune farse de 1 aprilie ale companiilor

Ca intotdeauna, companiile participa cu pacaleli in aceasta zi, iar mai jos avem lista cu cele mai bune farse de 1 aprilie pe care brandurile mari le-au facut. Cele mai bune farse de 1 aprilie de la companii straine Cu toate ca vorbim de branduri serioase in acest articol, trebuie sa tinem cont de faptul [&8230;].

Peste 20.000 de locuri de munca disponibile, cele mai multe in Bucuresti, Arad si Sibiu

Peste 20. 000 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Arad si Sibiu, iar cele mai putine in Cluj, Caras-Severin si Covasna, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )