Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ce masuri ar putea lua SUA pentru a opri agresiunea Rusie din Crimeea.

România Liberă România Liberă,
Ce masuri ar putea lua SUA pentru a opri agresiunea Rusie din Crimeea.

Intr-un articol din Washington Post, doi specialisti americani in politica externa creioneaza un plan de masuri care l-ar putea descuraja pe presedintele Rus, Vladimir Putin, sa-si continue planurile privind Crimeea. Cei doi considera ca intrarea trupelor ruse in Crimeea face parte dintr-un plan de impiedicare a aderarii anumitor state la structurile euroatlantice, care trebuie contracarat de Statele Unite si Europa printr-un set de masuri rapide si eficiente. Unul dintre autori, Stephen J. continuă pe România Liberă

Ce masuri ar putea lua SUA pentru a opri agresiunea Rusiei din Crimeea.

Intr-un articol din Washington Post, doi specialisti americani in politica externa creioneaza un plan de masuri care l-ar putea descuraja pe presedintele Rus, Vladimir Putin, sa-si continue planurile privind Crimeea. Cei doi specialisti considera ca intrarea trupelor ruse in Crimeea face parte dintr-un plan de impiedicare a aderarii anumitor state la structurile euroatlantice, care trebuie contracarat de Statele Unite si Europa printr-un set de masuri rapide si eficiente. Unul dintre .

Ce masuri ar putea lua SUA pentru a opri agresiunea Rusiei din Crimeea.

Intr-un articol din Washington Post, doi specialisti americani in politica externa creioneaza un plan de masuri care l-ar putea descuraja pe presedintele Rus, Vladimir Putin, sa-si continue planurile privind Crimeea. Cei doi considera ca intrarea trupelor ruse in Crimeea face parte dintr-un plan de impiedicare a aderarii anumitor state la structurile euroatlantice, care trebuie contracarat de Statele Unite si Europa printr-un set de masuri rapide si eficiente. Unul dintre autori, Stephen J.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2672 seconds )