Libnet.ro
UNICEF

00:08

Ce masuri ia Romania impotriva extremistilor maghiari. Mai multi cetateni unguri, declarati indezirabili

Antena3 Antena3,
Ce masuri ia Romania impotriva extremistilor maghiari. Mai multi cetateni unguri, declarati indezirabili

Purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne MAI), inspectorul principal de Politie Monica Dajbog, a facut o declaratie de presa in cadrul careia a precizat ca mai multi cetateni unguri vor fi. continuă pe Antena3

Corlatean: Actiunile extremistilor maghiari, consecinte ale acceptarii tacite a legii cetateniei din Ungaria

Actiunile extremistilor maghiari sunt consecintele acceptarii tacite a legii cetateniei din Ungaria, considera ministrul de Externe, Titus Corlatean. in 2010, in Ungaria, guvernul condus de domnul Orban,.

Dosar penal pentru mai multi cetateni maghiari, dupa declaratii cu caracter revizionist si separatist

DIICOT informeaza ca are pe rol un dosar in care mai multe persoane sunt cercetate pentru actiuni impotriva ordinii constitutionale, prin declaratii cu caracter revizionist si separatist, surse judiciare precizand ca in cauza sunt vizati cetateni maghiari.

Dosar penal pentru mai multi cetateni ungari, dupa declaratii cu caracter revizionist si separatist

Procurorii DIICOT au in lucru unDIICOT informeaza ca are pe rol un dosar in care mai multe persoane sunt cercetate pentru actiuni impotriva ordinii constitutionale, prin declaratii cu caracter revizionist si separatist, surse judiciare precizand, pentru Mediafax ca in cauza sunt vizati cetateni ungari.

DIICOT: Dosar penal pentru mai multi cetateni ungari, in urma unor declaratii cu caracter separatist si revizionist

DIICOT are pe rol un dosar in care mai multe persoane sunt cercetate pentru actiuni impotriva ordinii constitutionale, prin declaratii cu caracter revizionist si separatist, poreivit unui comunicat al.

Stoicikov vine sa protesteze in Romania impotriva condamnarii lui Gica Popescu

Fostul international bulgar Hristo Stoicikov s-a declarat revoltat de condamnarea la inchisoare a lui Gica Popescu si a promis ca va veni in tara noastra pentru a protesta impotriva acestei decizii a justitiei.

Guvernul a schimbat din functie mai multi prefecti si subprefecti

Premierul Victor Ponta a semnat miercuri mai multe hotarari de guvern privind schimbarea din functie a unor prefecti si subprefecti, actele normative fiind publicate joi in Monitorul Oficial.

Romania a obtinut cele mai reduse fonduri europene pe cap de locuitor pentru perioada 2014-2020

Romania a obtinut cele mai reduse fonduri europene pe cap de locuitor in cadrul politicii de coeziune UE pentru perioada 2014-2020, de 164 euro pe locuitor pe an, la jumatate fata de Slovacia si Ungaria, iar sumele destinate educatiei sunt prea mici, potrivit unui raport al Erste Bank.

Romania a obtinut cele mai putine fonduri europene pe cap de locuitor pentru 2014-2020

Romania a obtinut cele mai reduse fonduri europene pe cap de locuitor in cadrul politicii de coeziune UE pentru perioada 2014-2020, de 164 euro pe locuitor pe an, la jumatate fata de Slovacia si Ungaria, iar sumele destinate educatiei sunt prea mici,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )