Libnet.ro
UNICEF

23:30

Masuri de siguranta, de Ziua Maghiarilor: Peste 1. ...

România Liberă România Liberă,
Masuri de siguranta, de Ziua Maghiarilor: Peste 1. ...

Aproape 1. 000 de politisti vor asigura siguranta publica pe timpul manifestarilor organiate la nivel national, cu ocazia Zilei Maghiarilor de Pretutindeni, informeaza Politia Romana. Se preconizeaza ca manifestarile sa aiba loc in 56 de locuri de pe raza a 15 judete, iar la aceste evenimente vor participa aproximativ 30. 000 de participanti. Citeste si: Cum va fi sarbatorita Ziua Maghiarilor in Romania Aproape 1. 000 de politistii vor actiona pentru prevenirea faptelor antisociale, mentinerea . continuă pe România Liberă

Ministerul de Interne pregateste masuri speciale de Ziua maghiarilor

Ministerul de Interne se pregateste pentru o zi de 15 martie dificila, in contextul in care campania electorala din Ungaria mareste tensiunile care insotesc in Romania sarbatorirea Zilei maghiarilor de.

Cateva romanisme de ziua maghiarilor

Avem un fel unic de a ne invarti in jurul cozii, de a relativiza totul si de a gasi cele mai bune justificari fie pentru a nu face nimic, fie pentru a exagera artistic. E modul nostru de a fi, de a pica dintr-o extrema in alta. Calea justa, echilibrul, actiunea onesta ni se par ceva plictistior, obositor, nedemn. Astea nu-s de nasul nostru. De pilda, de ziua maghiarilor de pretutindenti combatem extremistii maghiari prin extremisme si ne aparam de politicienii unguri care ataca voturile maghiarilor din Ardeal luand cu asalt voturile moldovenilor de peste Prut.

UDMR Arad nu-i vrea pe membrii Jobbik la manifestarile de Ziua Maghiarilor.

Liderii UDMR Arad spun ca nu isi doresc prezenta reprezentantilor Jobbik sau a altor extremisti la manifestarile care vor avea loc in 15 martie, de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, in Parcul Reconcilierii Romano-Ungare, relateaza Mediafax. Citeste si: Frunda: Propunerea lui Basescu privind interzicerea Jobbik nu e fezabila Presedintele UDMR Arad, Bognar Levente, a declarat, miercuri, ca sambata, de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, in Parcul Reconcilierii Romano-Ungare din Arad vor avea loc .

Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, marcata si anul acesta in Cluj-Napoca printr-un mars

Ziua Maghiarilor de Pretutindeni va fi marcata si in Cluj-Napoca in 15 martie cu un mars ce se va intinde pe trei ore. in paralel, in aceeasi zi, la aceeasi ora, organizeaza si Noua Dreapta un mars, care reprezinta un omagiu adus lui Avram Iancu.

Vicepremierul Ungariei va defila CALARE, in Romania, de ziua maghiarilor. Oameni politici importanti vin de la Budapesta pentru a sarbatori cu ungurii de la noi

Vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, va defila calare la parada de ziua maghiarilor de sambata, de la Targu Secuiesc. La fel s-a intamplat si anul trecut, cand oficialul din Ungaria a pus atunci gestul.

Harghita: Defilarea husarilor, depuneri de coroane, concerte si o piesa de teatru,de Ziua Maghiarilor

Manifestarile din 15 Martie de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni de la Miercurea Ciuc si din Pasul Nyerges vor include defilarea husarilor, depuneri de coroane, concerte si o piesa de teatru, fiind asteptat si secretarul de stat in Ministerul Afacerile Externe din Ungaria, Nemet Zsolt.

Cum va fi sarbatorita Ziua Maghiarilor in Romania.

Manifestarile din 15 Martie de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni de la Miercurea Ciuc si din Pasul Nyerges vor include defilarea husarilor, depuneri de coroane, concerte si o piesa de teatru, informeaza Mediafax. Manifestarile de 15 Martie din Miercurea Ciuc vor fi organizate de municipalitate si vor fi deschise, vineri, la ora 19. 00, cu concertul sustinut de Orchestra de Camera Ciuc si Orchestra Georgius din Sfantu Gheorghe, la Casa de Cultura Municipala. Sambata, incepand de la ora 11.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )