Libnet.ro
UNICEF

2 Iun.

Masuri speciale de securitate in capitalele europene si in SUA de Revelion, pe fondul terorismului

Hotnews Hotnews,
 Masuri speciale de securitate in capitalele europene si in SUA de Revelion, pe fondul terorismului

Masuri speciale de securitate au fost luate cu ocazia Revelionului in multe zone din lume, in principal in tarile Uniunii Europene, in Statele Unite, Canada si Turcia, pe fondul riscurilor teroriste, ceremoniile programate la Bruxelles fiind anulate din cauza unui complot islamist, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Masuri de securitate sporite in Times Square de Revelion dupa o amenintare ISIS

Autoritatile din orasul New York au luat masuri de securitate sporite pentru festivitatile de Anul Nou din Times Square, loc emblematic unde un milion de oameni sunt asteptati sa sarbatoreasca noaptea trecerii dintre ani. Dupa atacurile din Paris si Saint-Denis din 13 noiembrie din Franta, gruparea terorista Stat islamic a publicat un video care arata poze din Times Square urmate de cele ale unui atentator sinucigas.

Masuri speciale, de Anul Nou! Fortele de ordine patruleaza pe strazi, cu armele la vedere

De Revelion, in gari, autogari, dar si pe strazi, fortele speciale ale Politiei vor asigura ordinea. in Buzau, trupele speciale monitorizeaza toate locurile aglomerate iar gara a fost prima vizata. Masura este o premiera in Romania si a fost prevazuta pentru ca lumea sa se simta in siguranta de sarbatori.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 2 Iun.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )