Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ce masuri de sprijin au luat bancile pentru cei cu credite in franci elvetieni

Adevărul Adevărul,
Ce masuri de sprijin au luat bancile pentru cei cu credite in franci elvetieni

Dupa aprecierea puternica a francului declansata joia trecuta de decizia Bancii Nationale a Elvetiei de a nu mai tine fix raportul franc/euro, peste 75. 000 de romani cu credite in franci elvetieni au fost afectati direct, astfel ca unele dintre bancile care au acordat imprumuturile in valuta exotica au venit masuri de sprijin pentru clienti, constiente de riscul de neplata la care sunt expuse. continuă pe Adevărul

Ce decizie a luat Croatia pentru a-i proteja pe clientii cu credite in franci elvetieni

Parlamentul Croatiei a aprobat vineri un proiect de lege privind introducerea, timp de un an, a unui curs de schimb valutar fix franc/kuna, pentru a-i proteja pe cei 60. 000 de croati care au credite ipotecare in.

Raiffeisen Bank reduce dobanda pentru creditele in franci elvetieni

Raiffeisen Bank a luat decizia de a reduce dobanda pentru clientii sai cu credite in CHF, resetand-o anticipat, cu cinci luni inainte, conform ultimei scaderi anuntate de Banca Centrala a Elvetiei, de 0,5%.

Piraeus Bank propune solutii individuale pentru clientii cu credite in franci elvetieni

Piraeus Bank va propune solutii individuale pentru clientii care au credite in franci elvetieni, care sa mentina ratele lunare aferente imprumuturilor la un nivel apropiat celui din luna decembrie 2014, a anuntat joi banca.

Criza francului elvetian in Europa. Ce masuri iau statele europene pentru a-i ajuta pe cetatenii care au credite in aceasta moneda

Criza francului elvetian determina statele europene sa ia masuri pentru a-i ajuta pe cetatenii care au imprumuturi in aceasta moneda. Pe langa romani, sunt sute de mii de polonezi, unguri si croati au.

Premii pentru cei care isi achita impozitele cu cardul

Tranzactiile efectuate cu cardul pentru plata impozitelor si taxelor la nivel national au inregistrat anul trecut o crestere de 31%, la circa 175 milioane de lei, evolutie sustinuta de majorarea de peste 2,5 ori a platilor efectuate online, se arata in comunicatul Visa Europe. Mai mult, romanii au folosit anul trecut mai des cardurile pentru a-si achita obligatiile fiscale si au realizat aproape 490. 000 de plati electronice.

Windows 10 va fi gratuit, timp de un an de zile, pentru cei care au licente pe Windows 7, 8 sau 8.1

Compania Microsoft a lansat oficial pentru desktop, laptop, tablete si smartphone-uri Windows 10. Ce este cu adevarat important este ca noul program de operare pentru segmentul de PC cat si pentru segmentul de tablete si smartphone-uri va fi GRATUIT timp de un an de zile, potrivit pcworld. com.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )