Libnet.ro
UNICEF

23:30

Maya Teodoroiu ar putea fi propusa judecator la CCR

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Maya Teodoroiu ar putea fi propusa judecator la CCR

Coalitia de guvernare ar putea sa o propuna pe Simona Maya Teodoroiu pentru functia de judecator la Curtea Constitutionala, au declarat surse social-democrate, care au mentionat, insa, faptul ca o decizie in acest sens nu a fost luata inca. continuă pe Wall-Street Ro

Surse: Simona Maya Teodoroiu, propunerea PSD pentru CCR in locul lui Toni Grebla

Simona Maya Teodoroiu ar fi propunerea PSD pentru Curtea Constitutionala in locul lui Toni Grebla, potrivit unor surse citate de B1 TV. Judecatorul Toni Grebla a demisionat, miercuri, din functia ocupata in .

Maya Teodoroiu ar putea fi propusa pentru functia de judecator la CCR, sustin surse PSD

Coalitia de guvernare ar putea sa o propuna pe Maya Teodoroiu pentru functia de judecator la CCR, au precizat, luni, surse social-democrate, care au mentionat, insa, faptul ca o decizie in acest sens nu a fost.

Ioan Chelaru a refuzat propunerea PSD de a deveni judecator CCR. Care a fost motivul senatorului

Prima propunere din partea social democratilor pentru functia de judecator la CCR a fost intampinata cu un refuz. Senatorul Ioan Chelaru a declinat invitatia premierului Victor Ponta de a candida pentru functia de judecator CCR. Chelaru a declarat pentru publicatia locala Ziarul de Roman faptul ca are alte prioritati in acest moment, printre care Comisia pentru Revizuirea Constitutiei .

Gorghiu: incercam schimbarea lui Tariceanu din fruntea Senatului. Luni decidem daca desemnam un candidat pentru functia de judecator CCR

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a sustinut, sambata, ca schimbarea majoritatii la Senat ar putea fi anuntata intr-o saptamana sau doua, ea adaugand ca aceasta este o Camera importanta, care trebuie sa aiba amprenta liberala si la conducere.

Razboi pentru majoritatea in Senat. PNL si PSD se lupta pentru numirea unui nou judecator la CCR, in locul lui Grebla

Senatul va trebui sa desemneze un nou judecator CCR, in urma demisiei lui Toni Grebla, fata de care DNA a inceput urmarirea penala. Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca numirea va trebui facuta de partidul care are majoritate, respectiv PSD. Liberalii arata, insa, ca majoritatea este fragila si poarta in continuare negocieri.

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )