Libnet.ro
UNICEF

07:15

Mazda continua ascensiunea pe piata din Romania: +54%, in primele 9 luni. VEZI ce modele au ales romanii

România Liberă România Liberă,
Mazda continua ascensiunea pe piata din Romania: +54%, in primele 9 luni. VEZI ce modele au ales romanii

Mazda se pozitioneaza in continuare pe un trend sustinut al vanzarilor in Romania. Dupa primele noua luni ale anului, Mazda a ajuns la 1. 221 de unitati vandute, cu 54% mai mult comparativ cu aceeasi perioada din 2015. continuă pe România Liberă

PTWI intra pe piata din Romania

Pole To Win International PTWI), companie globala de outsourcing fondata in Japonia in anul 1994, anunta deschiderea primului sau sediu din Bucuresti, Romania, ca parte a strategiei de extindere pe piata globala, se mentioneaza intr-un comunicat trimis redactiei.

Ministrul Apararii, Mihnea Motoc: Germania va participa, cel putin pentru inceput, cu ofiteri de stat major in brigada multinationala din Romania

Romania a obtinut un angajament din partea Germaniei in privinta participarii, cel putin pentru inceput, cu ofiteri de stat major in brigada multinationala. , a declarat ministrul Apararii, Mihnea Motoc, intr-un interviu pentru site-ul cursdeguvernare. ro. Brigada multinationala, ce ar urma sa aiba circa 3. 000 de militari si va fi gazduita in Romania, a fost una din deciziile summit-ului NATO de la Varsovia din acest an, o masura menita pentru sporirea prezentei aliantei in zona sud-estica.

Industria silvica si de prelucrare a lemnului din Romania - pondere de 3,5% la formarea PIB (studiu)

Contributia directa a industriei lemnului la formarea PIB in Romania a fost relativ constanta in ultimul deceniu variind intre 1,1% si 1,5%), potrivit unui studiu al PwC Romania. Din acest punct de vedere, Romania se situa in 2014 pe locul 9 in cadrul Uniunii Europene 1,1% comparativ cu media UE de 0,4%). Daca se considera si efectul indirect si cel indus asupra economiei, industria silvica si de prelucrare a lemnului din Romania contribuie cu 3,5% la PIB.

Lazar Comanescu, despre scolile turcesti din Romania: Nu am observat iesiri din cadrul legilor romanesti

Ministrul de Externe Lazar Comanescu a declarat, intr-o emisiune la Digi 24, ca solicitari de inchidere a scolilor Lumina din Romania au fost facute nu numai de catre ambasadorul acreditat in Romania, ci si de alti oficiali turci, inclusiv de catre presedintele Recep Tayyip Erdogan, insa autoritatile romane nu au constatat incalcari ale legislatiei din tara noastra comise in aceste institutii, noteaza News. ro. El a mai spus ca a transmis foarte clar ca in Romania toate institutiile de invatamant isi desfasoara activitatea in conformitate cu legislatia romaneasca.

Cati maghiari din Romania cu dubla cetatenie au votat la referendumul din Ungaria

421 de cetateni maghiari din Romania s-au inregistrat sa voteze prin corespondenta la referendumul din Ungaria privind cotele de imigranti impuse de UE organizat duminica, declarat invalid deoarece prezenta la vot nu a atins pragul de 50%, au declarat pentru HotNews. ro surse diplomatice. Inca nu este clar cati din cei care s-au inregistrat au si votat efectiv, deoarece numaratoarea inca nu s-a finalizat, dar e posibil ca mai mult de jumatate din cei care s-au inscris sa fi votat efectiv.

Unul dintre cei mai cautati infractori din Romania, gasit mort la Chisinau

Unul dintre cei mai cautati infractori din Romania si-a gasit sfarsitul la Chisinau intr-un spital, in urma unei grave afectiuni la plamani. Robert Girleanu, autorul unui.

Doua mari banci din Romania au activitatea blocata

BCR Banca pentru Locuinte si Raiffeisen Banca pentru Locuinte acuza faptul ca sistemul bauspar din Romania, care este practicat de cei doi giganti bancari din tara noastra, este blocat de aproape un an de.

Cele mai bizare fenomene din Romania si explicatiile lor controversate: clopotele care se aud la Sarmizegetusa Regia

Numeroase locuri din Romania atrag vizitatori pasionati de fenomene paranormale. Marturii perpetuate de-a lungul timpului le prezinta intr-un mod straniu, iar vizitatorii lor sustin ca au fost martori un.

Mafia padurilor din Romania. Dezvaluiri soc ale presei germane

Din Germania vin doua articole foarte ingrijoratoare in legatura cu mafia padurilor din Romania: miliarde de euro si numele unor companii foarte cunoscute implicate. Jurnalistii dezvaluie.

Ungurii din Romania pot vota la referendumul privind imigrantii in trei sectii de votare

Maghiarii din Romania cu cetatenie ungara pot vota la referendumul privind cotele de refugiati in trei sectii organizate pe teritoriul tarii: in Bucuresti, Cluj si Miercurea Ciuc.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )