Libnet.ro
UNICEF

22:15

Un meci al romancelor de la Roland Garros, anchetat de procurori

România Liberă România Liberă,
Un meci al romancelor de la Roland Garros, anchetat de procurori

Justitia franceza a deschis o ancheta care vizeaza meciul dintre perechea romana Andreea MituPatric. continuă pe România Liberă

Meciul romancelor de la Roland Garros, suspectat de aranjament la pariuri

Este scandal la Roland Garros. Doua jucatoare romance sunt implicate intr-un meci cercetat acum de politia franceza.

Romancele Andreea Mitu si Patricia Tig, anchetate de procurorii francezi pentru un posibil meci trucat la Roland Garros

Procurorii francezi au anuntat, marti, ca au deschis o ancheta asupra unui presupus meci aranjat, la dublu, desfasurat la Roland Garros, in care au evoluat jucatoarele romance Andreea Mitu si Patricia Tig foto).

Justitia franceza investigheaza un meci castigat de Andreea Mitu si Patricia Tig la Roland Garros

Justitia franceza a deschis o ancheta in legatura cu suspiciuni de trucare a unui meci de la Roland Garros. Die Welt si LEquipe noteza ca este vorba de partida castigata de perechea romana Andreea.

Infrangere severa pentru Simona Halep in optimi la Roland Garros

Principala favorita la castigarea turneului decalat in calendar din cauza pandemiei de coronavirus, Simona Halep a parasit intrecerea de la Roland Garros dupa un meci in care nu s-a regasit niciun moment.

Simona Halep a bagat frica in Serena Williams? De ce s-a retras americanca, de fapt, de la Roland Garros

Ipoteza surprinzatoare a legendarei Chris Evert dupa retragerea Serenei Williams de la Roland Garros: Simona Halep a bagat frica in americanca. Serena Williams s-a retras de la Roland Garros de frica Simonei Halep? Serena Williams, a 9-a jucatoare a lumii, nu va castiga Grad Slam-ul cu numarul 24 in acest an. Dupa un singur meci .

Roland Garros: Patricia Tig, eliminata dupa un meci de mare lupta cu Fiona Ferro 6-7(7), 6-4, 0-6

Fiona Ferro si Patricia Tig au oferit un meci maraton, presarat cu multe rasturnari de scor, cu momente spectaculoase, dar si cu unele caderi inexplicabile. Frantuzoaica a fost mai puternica din punct de vedere fizic in decisiv, iar scurtele au fost cele care au facut pana la urma diferenta in situatiile in care oboseala era una extrema. Ferro s-a impus in trei seturi, scor 7-67), 4-6, 6-0, si merge in optimi la Roland Garros.

Roland Garros: Irina Bara, eliminata in turul trei de Sofia Kenin (2-6, 0-6)

In mod normal, scorul ne-ar putea scuti de prea multe comentarii 6-2, 6-0), insa realitatea din teren a fost un pic alta. Irina Bara a avut multe momente bune, au fost multe gameuri echilibrate, dar din pacate Sofia Kenin le-a castigat pe toate. De la 2-0 in favoarea ei, Bara nu a mai aparut pe tabela, iar Kenin merge in optimile de la Roland Garros dupa un meci care a durat o ora si 12 minute.

Tabloul sferturilor turneului feminin la Roland Garros

Marti la pranz s-a conturat tabloul sferturilor in turneul feminin de la Roland Garros, dupa meciul dintre americanca Danielle Collins si Ons Jabeur din Tunisia.

Stefanos Tsitsipas, primul grec ajuns in sferturi la Roland Garros

Jucatorul Stefanos Tsitsipas a obtinut, luni, calificarea intre primii opt jucatori la Grand Slam-ul de la Roland Garros, turneu mutat in aceasta perioada din cauza pandemiei de coronavirus.

Presa internationala, uluita dupa ce Simona Halep a fost demolata la Roland Garros. Ce a aparut pe site-ul WTA

Cosmar la Roland Garros. Simona Halep a fost invinsa, in optimi, de Iga Swiatek. Poloneza de 19 ani a schimbat deznodamantul meciului, vizualizat de multi avand-o ca invingatoare pe romanca. Presa internationala, la fel de uluita. Parcursul imaculat al Simonei Halep la Roland Garros, intrerupt de Iga Swiatek. Presa internatinala, dupa ce romanca a fost .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3154 seconds )