Libnet.ro
UNICEF

12:30

Un medic neurolog din Timisoara acuzat de luare de mita, inselaciune si falsuri

Adevărul Adevărul,
Un medic neurolog din Timisoara acuzat de luare de mita, inselaciune si falsuri

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara fac cercetari intr-un dosar in care un medic din Timisoara este acuzat ca a eliberat, contracost, mai multe documente in urma carora s-au obtinut certificate de handicap ilegale. in cadrul cercetarilor, procurorii au perchezitionat si cabinetului medicului. continuă pe Adevărul

Perchezitii la cabinetul unei doctorite din Timisoara, suspectata ca lua mita de la pacienti

Cabinetul unei doctorite din Timisoara, suspectata ca a luat, in repetate randuri, mita de la pacienti sau ca a facut decontari fictive de la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate a fost.

Bancpost a incheiat un acord de finantare cu Aeroportul Traian Vuia din Timisoara

Bancpost a incheiat un acord de finantare cu Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara, destinat acoperirii necesarului de capital de lucru al institutiei si acordat pentru o durata de 3 ani.

Zeci de biciclete au fost amplasate in statiile de autobuz din Timisoara. Vor sta acolo pana cand autoritatile vor decide cum se vor putea inchiria

Mai multe biciclete au fost amplasate deja in mai multe statii din Timisoara, in cadrul unui proiect de 7,5 milioane de lei, pentru incurajarea oamenilor sa foloseasca transportul in comun. Acestea nu pot.

Medic trimis in judecata pentru luare de mita, fals intelectual si uz de fals

Procurorii din cadrul Parchetului de pe linga Tribunalul Brasov au anuntat, astazi, ca l-au trimis in judecata, pentru luare de mita, fals intelectual si abuz in serviciu, pe un medic din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie.

Doi angajati ai primariei din Timisoara, la comisia de disciplina pentru ca ar fi consumat etnobotanice

Doi angajati ai Primariei Timisoara risca sa fie concediati dupa ce au fost prinsi ca au fumat etnobotanice. Li s-a facut rau la serviciu de la o tigara despre care ei spun ca a fost lasata de un prieten.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )