Libnet.ro
UNICEF

10:30

Medic trimis in judecata pentru luare de mita, fals intelectual si uz de fals

Adevărul Adevărul,
Medic trimis in judecata pentru luare de mita, fals intelectual si uz de fals

Procurorii din cadrul Parchetului de pe linga Tribunalul Brasov au anuntat, astazi, ca l-au trimis in judecata, pentru luare de mita, fals intelectual si abuz in serviciu, pe un medic din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie. continuă pe Adevărul

Un medic din Brasov a fost trimis in judecata pentru luare de mita

Un medic de la Spitalul de Pneumoftiziologie Brasov a fost trimis in judecata pentru luare de mita, fals intelectual si abuz in serviciu, fiind acuzat ca a primit 700 de lei de la o pacienta pentru a-i intocmi un referat de specialitate privind starea sa de sanatate, el internand-o fictiv pe femeie. Potrivit unui comunicat al Parchetului Tribunalului Brasov, procurorii au trimis, in judecata un medic de la Spitalul de Pneumoftiziologie Brasov, cercetat sub control judiciar, pentru luare de mita doua acte materiale), fals intelectual doua acte) si abuz in serviciu, transmite corespondentul Mediafax.

Un politist de la Evidenta Populatiei Teleorman a fost trimis in judecata pentru luare de mita

Un politist teleormanean a fost trimis in judecata pentru luare de mita. Omul legii, angajat al Serviciului de Evidenta a Populatiei, cerea bani pentru scurtarea perioadei de eliberare a buletinelor. Cei care plateau 100 sau 200 de lei primeau cartile de identitate mai repede.

Primarul suspendat Tudor Pendiuc, trimis in judecata pentru coruptie

Procurorii DNA l-au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pe Tudor Pendiuc, primarul suspendat al municipiului Pitesti pentru luare de mita si abuz in serviciu), sub control judiciar pe fiica acestuia, Emanuela-Elena invinuita de spalare de bani si complicitate la luare de mita), si in arest la domiciliu pe Valentin Visoiu acuzat de dare de mita, spalare de bani si complicitate la abuz in serviciu).

Ionut Lupescu, un consilier local din Ploiesti, retinut de DNA pentru luare de mita

Consilierul local ploiestean Ionut Ionescu, angajat al S. Hidro Prahova S. , firma la care actionar este Consiliul Judetean Prahova, care a fost retinut pentru luare de mita in derularea unor contracte pe fonduri europene a fost arestat preventiv de Tribunalul Prahova. Judecatorii de la Tribunalul Prahova au admis propunerea de arestare preventiva formulata de procurorii DNA Ploiesti pe numele lui Ionut Ionescu, acuzat de trei infractiuni de luare de mita, potrivit Mediafax.

Consilier juridic in CNCD, candidat la un post in Colegiul director, arestat pentru luare de mita

Daniel Vasile, consilier juridic in Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) si candidat la un post in Colegiul director al institutiei, a fost arestat pentru luare de mita. El este suspectat.

Cinci agenti de la Politia Rutiera, condamnati la cate trei ani de inchisoare pentru luare de mita

Curtea de Apel Brasov a emis o hotarare definitiva de condamnare a unui numar de cinci agenti de politie din cadrul I. J Covasna - Serviciul Politiei Rutiere, pentru luare de mita.

Un medic neurolog din Timisoara acuzat de luare de mita, inselaciune si falsuri

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara fac cercetari intr-un dosar in care un medic din Timisoara este acuzat ca a eliberat, contracost, mai multe documente in urma carora s-au obtinut certificate de handicap ilegale. in cadrul cercetarilor, procurorii au perchezitionat si cabinetului medicului.

Record de denunturi impotriva doctoritelor arestate la Vaslui. Un singur medic acuzat de 18 infractiuni de luare de mita

Judecatorii Tribunalului Vaslui au decis, astazi, prelungirea cu 30 de zile a mandatelor de arestare preventiva in cazul doctoritelor Simona Botez si Doina Andrei, de la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui. Procurorii au anuntat ca, au extins urmarirea penala, impotriva celor doi medici ginecologi inregistrandu-se un numar impresionant de denunturi.

Un primar din Arges, trimis in judecata pentru 27 de fapte

Ion Sandu, primar al comunei Davidesti, jud. Arges, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, fiind acuzat de 27 de fapte, dintre care 6 de abuz in serviciu, 19 de complicitate la infractiunea de fals in inscrisuri sub semnatura privata si 2 de neglijenta in serviciu.

Primar din Arges, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Pitesti au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, pentru primarul Comunei Davidesti, din judetul Arges. Ion Sandu, intrucat este acuzat de abuz in serviciu, complicitate la fals in inscrisuri si neglijenta in serviciu, conform unui comunicat remis de DNA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )