Libnet.ro
UNICEF

10:30

Un politist de la Evidenta Populatiei Teleorman a fost trimis in judecata pentru luare de mita

Adevărul Adevărul,
Un politist de la Evidenta Populatiei Teleorman a fost trimis in judecata pentru luare de mita

Un politist teleormanean a fost trimis in judecata pentru luare de mita. Omul legii, angajat al Serviciului de Evidenta a Populatiei, cerea bani pentru scurtarea perioadei de eliberare a buletinelor. Cei care plateau 100 sau 200 de lei primeau cartile de identitate mai repede. continuă pe Adevărul

Episcopul Virgil Bercea dupa ce a fost trimis in judecata de DNA: Nu este usoara aceasta cruce! Mantuitorul cere Episcopie sa poarte o noua cruce

La aproape o saptamana de cand a fost acuzat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Oradea de dare de mita si abuz in serviciu, episcopul Virgil Bercea le-a transmis o scrisoare credinciosilor si preotilor greco-catolici.

Noua suceveni, trimisi in judecata pentru tentativa de omor

Noua suceveni au fost trimsi in judecata de Parchetul Tribunalului Suceava intr-un caz de tentativa de omor, dupa ce patru persoane au batut crunt un taximetrist in centrul Sucevei, iar ceilalti cinci pentru ca, prin marturii mincinoase, au incercat sa induca in eroare anchetatorii, informeaza Mediafax.

VIDEO Marian Vanghelie a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Instanta suprema a decis arestarea preventiva a primarului Marian Vanghelie, in dosarul in care este acuzat de luare de mita pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei Sectorului 5. Sambata, in jurul orei 8:30, primarul a fost dus la Arestul central al Politiei. Marian Vanghelie este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )