Libnet.ro
UNICEF

23:00

VIDEO Marian Vanghelie a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Marian Vanghelie a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Instanta suprema a decis arestarea preventiva a primarului Marian Vanghelie, in dosarul in care este acuzat de luare de mita pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei Sectorului 5. Sambata, in jurul orei 8:30, primarul a fost dus la Arestul central al Politiei. Marian Vanghelie este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani. continuă pe Hotnews

UPDATE. Vanghelie, ARESTAT preventiv pentru 30 de zile. Ce mesaj a transmis pentru Ponta si Oprea

Primarului sectorului 5, Marian Vanghelie, ARESTAT preventiv pe 30 de zile pentru luare de mita, spalare de bani si abuz in serviciu de catre instanta inaltei Curti de Casatie si Justitie. Decizia nu este definitiva.

Marian Vanghelie, arestat preventiv pentru 30 de zile in dosarul de coruptie. Decizia iCCJ nu este definitiva

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis arestarea preventiva a primarului Marian Vanghelie, in dosarul in care este acuzat de de luare de mita, abuz in serviciu si spalare de bani. Sambata, in jurul.

Primarul Marian Vanghelie a fost arestat preventiv

ACTUALIZARE 10:03 Instanta suprema a decis arestarea preventiva a primarului Marian Vanghelie, in dosarul in care este acuzat de luare de mita pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei Sectorului 5. * Vanghelie s-ar fi laudat ca poate face presiuni asupra lui Iohannis prin Rares Bogdan * Bogdan: Este un abuz infiorator al procurorului de caz * Referat DNA: Sediul de campanie al lui Geoana, renovat cu bani din mita primita de Vanghelie * Procurori: O parte din presupusa mita ar fi ajuns la OTV si B1 TV, prin contracte de publicitate.

iCCJ: Varul lui Marian Vanghelie a fost arestat preventiv: Ceilalti trei inculpati din dosar vor fi cercetati sub control judiciar

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis arestarea preventiva a varului primarului Marian Vanghelie, Mircea-Sorin Niculae, asociat si administrator al mai multor societati comerciale,.

O minora de 17 ani, exploatata sexual de un barbat din comuna Dragalina. Suspectul a fost arestat preventiv

Un barbat, suspectat ca a traficat in tara si in strainatate o minora in varsrta de 17 ani, a fost arestat preventiv. Oamenii legii au descins joi, la locuinta barbatului din comuna Dragalina, unde au efectuat 5 perchezitii pentru probarea activitatii infractionale.

Marian Vanghelie, arestat preventiv pentru luare de mita

Instanta suprema a decis arestarea preventiva a primarului Marian Vanghelie, in dosarul in care este acuzat de luare de mita pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei.

Marian Vanghelie, ARESTAT preventiv. Primarul de la sectorul 5 a fost dus in arestul Politiei

Update 08. 37 - Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost dus in arestul Politiei Capitalei. Vanghelie este arestat preventiv pentru 30 de zile. Edilul este acuzat de fapte de coruptie, printre care luare de.

Marian Vanghelie a fost retinut pentru 24 de ore pentru abuz in serviciu/ Alte patru persoane au fost retinute in acest caz/ Vanghelie: E tara denunturilor

Marian Vanghelie a fost retinut joi seara pentru 24 d eore de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie si dus in arestul Politiei Capitalei in dosarul privind atribuirea ilegala de lucrari publice. La iesire din sediul DNA, Vanghelie s-a multumit sa repete doar E Romania denunturilor, potrivit Agerpres. In acelasi caz, procurorii DNA au mai retinut patru persoane, printre care si primarul sectorului 5, iar iubita acestuia, Oana Niculescu Mizil a fost chemata si ea sa dea declaratii in fata procurorilor. Aceasta si-a dat demisia din functia de deputat pentru a nu bloca actul de Justitie. Procurorii DNA il suspecteaza pe Marian Vanghelie ca ar fi perceput un comision de 20% pentru contractele pe care Primaria Sectorului 5 i ar fi acordat firmelor controlate de Dumitru Marin, au declarat, pentru HotNews. ro, surse judiciare.

Marian Vanghelie, dus la DNA pentru audieri. Nepotul lui Vanghelie a fost retinut

15- Primarul Marian Vanghelie a fost dus la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat. Vanghelie este suspectat ca a luat spagi de 90 de milioane de euro. Nepotul sau si alte trei.

Primarul Marian Vanghelie, arestat preventiv in dosarul de coruptie

Instanta suprema a decis arestarea preventiva a primarului Marian Vanghelie, in dosarul in care este acuzat de luare de mita pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei Sectorului 5.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )