Libnet.ro
UNICEF

10:00

Un primar din Arges, trimis in judecata pentru 27 de fapte

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un primar din Arges, trimis in judecata pentru 27 de fapte

Ion Sandu, primar al comunei Davidesti, jud. Arges, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, fiind acuzat de 27 de fapte, dintre care 6 de abuz in serviciu, 19 de complicitate la infractiunea de fals in inscrisuri sub semnatura privata si 2 de neglijenta in serviciu. continuă pe Ziarul Bursa

Primar din Arges, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Pitesti au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, pentru primarul Comunei Davidesti, din judetul Arges. Ion Sandu, intrucat este acuzat de abuz in serviciu, complicitate la fals in inscrisuri si neglijenta in serviciu, conform unui comunicat remis de DNA.

Un politist de la Evidenta Populatiei Teleorman a fost trimis in judecata pentru luare de mita

Un politist teleormanean a fost trimis in judecata pentru luare de mita. Omul legii, angajat al Serviciului de Evidenta a Populatiei, cerea bani pentru scurtarea perioadei de eliberare a buletinelor. Cei care plateau 100 sau 200 de lei primeau cartile de identitate mai repede.

Inspector fiscal, trimis in judecata pentru abuz in serviciu si evaziune

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Baia Mare l-au trimis in judecata pe inspectorul fiscal Robert-Daniel Kadlec, de la DGFP Maramures, pentru abuz in serviciu, instigare si complicitate la evaziune fiscala, intr-un dosar privind rambursari ilegale de TVA si diminuarea impozitului pe profit, cu un prejudiciu de aproape 1,8 milioane lei, recuperat integral.

Om de afaceri, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Pitesti au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, pentru omul de afaceri Gheorghe Alexutan, intrucat este acuzat de trafic de influenta, informeaza un comunicat remis de DNA.

Primarul comunei Davidesti, Ion Sandu, a fost trimis in judecata intr-un dosar cu un prejudiciu de peste 700 de mii de lei. Odata cu el, si mai multi oameni de afaceri din Arges

Edilul de la Davidesti este acuzat de procurorii DNA de abuz in serviciu, complicitate la infractiunea de fals in inscrisuri sub semnatura privata si neglijenta in serviciu. Odata cu primarul, au mai fost trimisi in judecata patru oameni de afaceri, printre care si Stefan Florian Lazaroiu, acuzat complicitate si fals in inscrisuri, dar si alte persoane despre care procurorii spun ca ar fi complici la prejudicierea bugetului comunei.

Noua suceveni, trimisi in judecata pentru tentativa de omor

Noua suceveni au fost trimsi in judecata de Parchetul Tribunalului Suceava intr-un caz de tentativa de omor, dupa ce patru persoane au batut crunt un taximetrist in centrul Sucevei, iar ceilalti cinci pentru ca, prin marturii mincinoase, au incercat sa induca in eroare anchetatorii, informeaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )