Libnet.ro
UNICEF

12:30

Om de afaceri, trimis in judecata pentru trafic de influenta

România Liberă România Liberă,
Om de afaceri, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Pitesti au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, pentru omul de afaceri Gheorghe Alexutan, intrucat este acuzat de trafic de influenta, informeaza un comunicat remis de DNA. continuă pe România Liberă

Afacerist constantean, retinut pentru trafic de influenta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) l-au retinut, astazi, pe omul de afaceri Virgil Roman Lungu, acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi cerut, de la un denuntator, sume cuprinse intre 20. 000 euro si 50. 000 euro, ca sa intervina pe langa un magistrat din Tribunalul Constanta, pentru revocarea unor sechestre puse in dosarul denuntatorului.

Primar din Arges, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Pitesti au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, pentru primarul Comunei Davidesti, din judetul Arges. Ion Sandu, intrucat este acuzat de abuz in serviciu, complicitate la fals in inscrisuri si neglijenta in serviciu, conform unui comunicat remis de DNA.

Inspector fiscal, trimis in judecata pentru abuz in serviciu si evaziune

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Baia Mare l-au trimis in judecata pe inspectorul fiscal Robert-Daniel Kadlec, de la DGFP Maramures, pentru abuz in serviciu, instigare si complicitate la evaziune fiscala, intr-un dosar privind rambursari ilegale de TVA si diminuarea impozitului pe profit, cu un prejudiciu de aproape 1,8 milioane lei, recuperat integral.

Un politist de la Evidenta Populatiei Teleorman a fost trimis in judecata pentru luare de mita

Un politist teleormanean a fost trimis in judecata pentru luare de mita. Omul legii, angajat al Serviciului de Evidenta a Populatiei, cerea bani pentru scurtarea perioadei de eliberare a buletinelor. Cei care plateau 100 sau 200 de lei primeau cartile de identitate mai repede.

Primarul din Slatina este arestat la domiciliu pentru trafic de influenta

Primarul din Slatina, Minel Prina, a fost arestat la domiciliu, in baza unei decizii de sambata seara a instantei supreme, procurorii DNA avand suspiciuni ca edilul este vinovat de trafic de influenta, sentinta fiind luata in dosarul de coruptie al.

Un primar din Arges, trimis in judecata pentru 27 de fapte

Ion Sandu, primar al comunei Davidesti, jud. Arges, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, fiind acuzat de 27 de fapte, dintre care 6 de abuz in serviciu, 19 de complicitate la infractiunea de fals in inscrisuri sub semnatura privata si 2 de neglijenta in serviciu.

iCCJ: Primarul din Slatina, Minel Prina, plasat in arest la domiciliu pentru trafic de influenta. Decizia nu este definitiva

Primarul din Slatina, Minel Prina, retinut in dosarul in care ministrul Finatelor, Darius Valcov este urmarit penal pentru tafic de influenta, a fost plasat in arest la domiciliu, in baza unei decizii de.

Mai multi membri si lideri de clanuri, retinuti pentru trafic de droguri

Procurorii DIICOT au retinut 13 membri ai clanurilor Stoaca, Tobosarii si Brutaru, in urma unor perchezitii facute la locuintele acestora, unde au fost gasite heroina, metadona si bani obtinuti din.

Episcopul Virgil Bercea dupa ce a fost trimis in judecata de DNA: Nu este usoara aceasta cruce! Mantuitorul cere Episcopie sa poarte o noua cruce

La aproape o saptamana de cand a fost acuzat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Oradea de dare de mita si abuz in serviciu, episcopul Virgil Bercea le-a transmis o scrisoare credinciosilor si preotilor greco-catolici.

Barbat retinut de DNA pentru trafic de influenta. El sustinea ca putea interveni la un magistrat din Tribunalul Constanta

Un barbat a fost retinut de DNA Constanta pentru trafic de influenta. El este cercetat de procurorii anticoruptie pentru ca ar fi primit sume cuprinse intre 20. 000 si 50. 000 de euro pentru a interveni asupra unui magistrat de la Tribunalul Constanta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )