Libnet.ro
UNICEF

20:00

Medic oncolog, trimis in judecata de DNA pentru 52 infractiuni de luare de mita

B1 B1,
Medic oncolog, trimis in judecata de DNA pentru 52 infractiuni de luare de mita

Medicul specialist in oncologie Csiki Csongor, sef al Compartimentului Oncologie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Miercurea Ciuc si coordonator judetean al Programului national de oncologie pentru. continuă pe B1

Medic spagar, trimis in judecata de procurorii anticoruptie

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul teritorial Targu Mures l-au trimis in judecata, pentru luare de mita, pe medicul oncolog Csiki Csongor, sef Compartimentului Oncologie din Spitalul Judetean de Urgenta Miercurea Ciuc si coordonator judetean al Programului national de oncologie pentru judetul Harghita.

Fost director CNADNR, reclamat de ANI la DNA, pentru coruptie

Un fost director din cadrul CNADNR s-a aflat in conflict de interese, dupa ce a semnat, din partea CNADNR, un contract cu o firma care ii apartinea fratelui sau, conform unui comunicat al Agentiei Nationale de Integritate ANI). Totodata, ANI a sesizat DNA pentru posibile infractiuni de coruptie.

Oncolog, trimis in judecata, dupa ce a luat spaga de la 52 de persoane

Seful Compartimentului Oncologie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Miercurea Ciuc a fost trimis in judecata, sub control judiciar, de catre procurorii anticoruptie pentru savarsirea a 52 de infractiuni de luare de mita, se arata intr-un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Alin Cocos si mama lui s-au prezentat la DNA pentru a fi audiati intr-un dosar al Alinei Bica

Alin Cocos, si mama lui, Olguta Chiriac, s-au prezentat azi la DNA pentru a fi audiati intr-un dosar al Alinei Bica, disjuns din cel privind despagubirea ilegala de la ANRP, au declarat pentru presa surse judiciare.

Alin Cocos si mama lui, la DNA pentru audieri intr-un dosarul al Alinei Bica

Alin Cocos, fiul lui Dorin Cocos, si mama lui, Olguta Chiriac, s-au prezentat marti la DNA pentru a fi audiati intr-un dosar al Alinei Bica, disjuns din cel privind despagubirea ilegala de la ANRP, au declarat pentru surse judiciare.

Basescu anunta ca va da in judecata Guvernul pentru casa

Fostul presedinte Traian Basescu a trimis Guvernului o plangere administrativa prealabila in care avertizeaza ca se va adresa instantei judecatoresti daca nu i se acorda o locuinta ca resedinta si un cabinet de lucru.

Primar din Hunedoara, saltat de DNA pentru coruptie

Perchezitii de amploare, luni, la Primaria din Gheorgheni, judetul Harghita. Primarul orasului a fost saltat de procurorii DNA si dus la primarie, unde au loc perchezitii intr-un dosar de coruptie. Procorurii.

Fost director din CNADNR, reclamat de ANI la DNA pentru conflict de interese si fapte de coruptie

ANI cere DNA sa il cerceteze pe Razvan Emil Teodorescu, fost director in CNADNR, pentru conflict de interese si fapte de coruptie, intrucat a semnat documente privind lucrari de marcaje rutiere cu o firma a fratelui acestuia si ar fi folosit.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )