Libnet.ro
UNICEF

07:00

Medic: Starea unuia dintre copiii internati la Marie Curie se agraveaza. Este vorba despre o afectare neurologica

Antena3 Antena3,
Medic: Starea unuia dintre copiii internati la Marie Curie se agraveaza. Este vorba despre o afectare neurologica

Unul dintre ultimii doi copii internati la Spitalul Marie Curie cu sindrom hemolitic uremic ar putea suferi de o afectare neurologica in cadrul bolii, a declarat, sambata, seful Sectiei de Nefrologie, dr. continuă pe Antena3

Sase copii cu grave probleme digestive sunt inca internati la Marie Curie. Ultimul a ajuns aici dupa ce a fost plimbat 12 zile intre spitale

Sase copii din Arges sunt in continuare internati la Spitalul Marie Curie din Capitala, ultimul fiind transferat aici miercuri dupa ce timp de 12 zile a fost plimbat intre spitale din Pitesti si Bucuresti. Ministrul Sanatatii, care a fost joi in vizita la unitatea sanitara din Bucuresti, a cerut demisia intregii conduceri a Spitalului din Pitesti. A fost refuzat insa.

UPDATE: Spitalul Marie Curie: Starea de sanatate a bebelusilor din Pitesti, din ce in ce mai buna. Un nou bebelus, tranferat in Capitala

Starea de sanatate a bebelusilor din Arges, internati la Spitalul Marie Curie, cu o infectie puternica, este din ce in ce mai buna, a declarat, miercuri, sefa Sectiei de Nefrologie, Mihaela Balgradean. Un alt bebelus din Arges a fost transferat, miercuri, la Spitalul Marie Curie din Capitala.

Spitalul Marie Curie: Starea de sanatate a bebelusilor din Pitesti, din ce in ce mai buna

Starea de sanatate a bebelusilor din Arges, internati la Spitalul Marie Curie, cu o infectie puternica, este din ce in ce mai buna, a declarat, miercuri, sefa Sectiei de Nefrologie, Mihaela Balgradean.

Cazul bebelusilor din Arges. Sase micuti, internati in continuare la Spitalul Marie Curie. Unul dintre ei, in stare foarte grava

Cazul bebelusilor din Arges internati in Spitalul Marie Curie din Capitala, diagnosticati cu sindrom hemolitic uremic SHU), ia amploare. Din cei sase copii diagnosticati cu SHU, doi sunt la terapie intensiva, alti patru fiind pe sectia de nefrologie. Cel mai grav dintre micuti este baietelul care a fost plimbat printre spitale timp de 12 zile.

UPDATE Cazul bebelusilor din Arges. Sapte micuti, internati in continuare la Spitalul Marie Curie. Unul dintre ei va fi externat vineri

Cazul bebelusilor din Arges internati in Spitalul Marie Curie din Capitala, diagnosticati cu sindrom hemolitic uremic SHU), ia amploare. Din cei sapte copii diagnosticati cu SHU, unul mai este internat la terapie intensiva, ceilalti fiind pe sectia de nefrologie. Cel mai grav dintre micuti este baietelul care a fost plimbat printre spitale timp de 12 zile. Exista si o veste buna, un pacient va fi externat in cursul zilei de vineri.

Sase copii, internati in continuare la Spitalul Marie Curie. Un alt bebelus va fi externat vineri

Din cei sapte copii internati la Spitalul Marie Curie, o fetita va fi externata, vineri, a anuntat sefa sectiei de Nefrologie, Mihaela Balgradean.

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, in vizita la Spitalul Marie Curie

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a mers, vineri dimineata, la Spitalul Marie Curie, unde sunt internati bebelusii cu sindrom hemolitic-uremic.

Ministrul Sanatatii se afla la Spitalul Marie Curie

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, s-a deplasat joi dimineata la Spitalul Marie Curie pentru a vedea starea copiilor cu sindrom hemolitic uremic.

Ultimul copil transferat la Spitalul Marie Curie este in stare grava

Ultimul copil care a fost transferat din judetul Arges la Spitalul Marie Curie din Bucuresti este in stare grava.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )