Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, in vizita la Spitalul Marie Curie

România Liberă România Liberă,
Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, in vizita la Spitalul Marie Curie

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a mers, vineri dimineata, la Spitalul Marie Curie, unde sunt internati bebelusii cu sindrom hemolitic-uremic. continuă pe România Liberă

Ministrul Sanatatii se afla la Spitalul Marie Curie

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, s-a deplasat joi dimineata la Spitalul Marie Curie pentru a vedea starea copiilor cu sindrom hemolitic uremic.

Cazul bebelusilor internati la Marie Curie: Ministrul Sanatatii cere demisia intregii conduceri a Spitalului din Pitesti

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, cere demisia intregii conduceri a Spitalului din Pitesti, el afirmand ca este extrem de nemultumit de faptul ca nu toate cazurile au fost raportate la Directia Sanitar-Veterinara.

Ministrul Sanatatii: S-a identificat cauza imbolnavilor copiilor din Arges

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a anuntat in cadrul unei conferinte de presa ca s-a indentificat cauza imbolnavilor copiilor din Arges. Potrivit ministrului, este vorva despre o tulpina a.

Toti copiii cu sindrom hemolitic-uremic prezinta o stare mai buna

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a declarat vineri ca toti copiii cu sindrom hemolitic-uremic prezinta o stare mai buna, transmite Agerpres.

O tulpina de E-coli este cauza imbolnavirii copiilor din Arges

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, a declarat joi intr-o conferinta de presa ca a fost identificata cauza imbolnavirii copiilor din Arges, si anume o tulpina de E-coli.

Schimbari majore in invatamant! O noua materie obligatorie in scoli si gradinite

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu a declarat, miercuri, ca vrea o noua materie in scoli si gradinite, respectiv Educatie prin sanatate, ora in care copii sa invete despre.

Deziluzia optica: Sa-ti fie rusine, Achimas Patriciu!

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, a spus ca bebelusi mor si prin alte tari si nu se stiu cauzele. El a mai spus ca aveam de-a face cu boala mainilor nespalate. Eu as spune ca avem mai.

Educatie prin sanatate, o noua materie in scoli si gradinite

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu a declarat, miercuri, ca vrea o noua materie in scoli si gradinite, respectiv Educatie prin sanatate, ora in care copii sa invete despre alimentatia sanatoasa, igiena si lupta impotriva alcoolului si fumatului. Mediafax transmite ca orele ar putea fi tinute de medicii si asistentele cabinetelor din scoli.

Premierul Dacian Ciolos, despre demisia ministrului Sanatatii

Premierul Dacian Ciolos a declarat joi, intrebat daca i-a solicitat demisia ministrului Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, ca i-a cerut sa ia masuri in primul rand, scrie Mediafax. La finalul.

Ministrul Sanatatii cere DEMISIA conducerii Spitalului din Pitesti, dupa ce un alt copil a ajuns la Marie Curie in stare grava

Copilul in varsta de un an si patru luni din Mioveni, Arges, cu probleme digestive care a fost adus miercuri dupa-masa la spitalul Marie Curie din Capitala fusese consultat, inainte de internare, in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )