Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un medicament contrafacut pentru hepatita, comercializat in tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un medicament contrafacut pentru hepatita, comercializat in tara noastra

Mai multe seringi contrafacute, destinate bolnavilor de hepatita, au fost descoperite in tara noastra. --- * Update 14:49 Ministerul Sanatatii MS) recomanda pacientilor care folosesc produsul Pegasys 180 and 956;g/0,5 ml solutie injectabila in seringa preumpluta peginterferon alfa-2a) in tratamentul curent, in cazul achizitionarii acestuia in ultimele doua saptamani, sa se adreseze imediat medicului curant in vederea stabilirii conduitei terapeutice adecvate, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Un medicament contrafacut pentru hepatita, comercializat in tara noastra

Mai multe seringi contrafacute, destinate bolnavilor de hepatita, au fost descoperite in tara noastra.

Agentiile de plati pentru dezvoltarea rurala din tara noastra - ineficiente

Update 18:15 Daniel Constantin: APIA a platit beneficiarilor 5,5 miliarde de euro Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a platit catre beneficiari 5,5 miliarde de euro din suma totala de 8,1 miliarde de euro, pe care tara noastra o are la dispozitie in perioada 2007 - 2013, dar care trebuie cheltuita pana in 2015, a declarat azi ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, in cadrul unei conferinte de presa.

BERD vrea sa investeasca, anul viitor, in tara noastra pana la 600 milioane euro

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) intentioneaza sa investeasca anul viitor in tara noastra pana la 600 milioane euro, nivel probabil similar celui din acest an si din 2012, vizand in principal industria energiei si sectorul bancar, relateaza Bloomberg.

Timeout a deschis cel de-al 10-lea magazin din tara noastra

Brandul american Timeout a inaugurat, ieri, cel de-al 10-lea magazin din tara noastra, deschis in Baneasa Shopping City, dupa o investitie de 100. 000 de euro, se arata intr-un comunicat de presa.

O banca chineza nu isi va deschide filiala in tara noastra, pana cand nu vom avea investitii chineze serioase

Banca de Dezvoltare din China ar putea fi interesata sa patrunda in tara noastra, prin deschiderea unei filiale, intrucat studiaza piata autohtona de ani de zile, potrivit lui Gabriel Ghelmegeanu, presedintele Camerei de Comert si Industrie Romania-China.

Mariana Campeanu: Alocatiile pentru copii vor creste, cel mai probabil, abia din 2015

Alocatiile de stat pentru copii vor creste, cel mai probabil, abia din anul 2015. Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, spune ca este posibil ca pentru urmatorul an sa se gaseasca mai multi bani, doar pentru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )