Libnet.ro
UNICEF

10:30

Medicii, daramati dupa tragedia de la Piatra Neamt. Sunt lucruri de care le e frica

Antena3 Antena3,
Medicii, daramati dupa tragedia de la Piatra Neamt. Sunt lucruri de care le e frica

Medicii de specialitate sunt din ce in ce mai extenuati si exista riscul ca acestia sa cedeze din punct de vedere psihic, avertizeaza presedintele Sindicatului Medicilor din Neamt. continuă pe Antena3

Tataru revine asupra declaratiilor dupa tragedia de la Piatra Neamt: Toti ministrii Sanatatii ar trebui sa se simta vinovati pentru tot ce se intampla in sanatatea romaneasca

Ministrul Sanatatii revine asupra declaratiilor facute dupa incendiul de la Piatra Neamt, cand a invocat o culpa colectiva pentru tragedie. Acum spune ca responsabili sunt ministrii Sanatatii. Toti ar trebui sa ne simtim vinovati din ministrii care am fost pentru tot ce se intampla in sanatatea romaneasca, a spus luni Nelu Tataru, intrebat din nou daca se simte responsabil pentru ceea ce s-a intamplat.

PeBloguri: Ludovic Orban, taxat de Ramona Ioana Bruynseels, dupa tragedia de la Piatra Neamt

Ramona Ioana Bruynseels, liderul umanist care deschide lista PPU social-liberal) pentru Senat, a taxat in termeni duri promisiunea lui Ludovic Orban, care a anuntat ajutoare banesti pentru familiile victimelor tragediei de la Piatra Neamt. Fostul candidat la alegerile prezidentiale spune ca, desi un astfel de ajutor este justificat, momentul anuntului a fost unul ales prost.

Un reputat medic rupe tacerea dupa incendiul din Piatra Neamt: Sunt o bomba cu ceas

Zece persoane au decedat in incendiul care a izbucnit sambata seara la sectia ATI din incinta Spitalului Judetean din Piatra Neamt. A fost activat Planul Rosu de Interventie. Din primele evaluari ale pompierilor, prima ipoteza a cauzei incendiului este un scurtcircuit, a declarat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. S-a inceput ancheta. Despre evenimentul tragic a vorbit .

Klaus Iohannis, prima reactie dupa incendiul tragic de la Piatra - Neamt: Sunt profund indurerat

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante familiilor pacientilor decedati in incendiul din sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra - Neamt: Tragedia care a avut loc la Spitalul.

Tariceanu cere demisia Guvernului Orban dupa tragedia de la Piatra Neamt

Senatorul Calin Popescu-Tariceanu sustine ca Guvernul nu poate spune ca nu a stiut ca ceva era in neregula la spitalul din Piatra Neamt si a solicitat demisia premierului Ludovic Orban si a ministrului Sanatatii, Nelu Tataru.

Iohannis, intrebat daca Guvernul Orban trebuie sa plece acasa dupa tragedia din Neamt: Nu, Guvernul Orban nu trebuie sa plece acasa

Nu, Guvernul Orban nu trebuie sa plece acasa, este raspunsul presedintelui Klaus Iohannis, intrebat daca considera ca Executivul ar trebui sa plece dupa incendiul din Piatra Neamt, asa cum s-a intamplat dupa tragedia din Colectiv, cand premierul de atunci Victor Ponta a demisionat.

Motivele pentru care tragedia de la Piatra Neamt se poate repeta in oricare alt spital din Romania. Si de ce cresterea numarului de paturi ATI, invocata aproape zilnic de autoritati in pandemie, este imposibila in spitalele vechi

Cazul Piatra Neamt arata ca infectiile nosocomiale care bantuie in spitalele romanesti, despre care s-a vorbit atat de insistent in ultimii ani, nu sunt nici pe departe singurul pericol care pandeste in spitalele vechi de 40, 50 de ani sau chiar de peste un secol. Daca un spital nu mai poate fi conceput acum fara tomograf, RMN, electrocautere in salile de operatie, aparate electrice pentru sustinerea functiilor vitale in sectiile ATI, instalatii de climatizare sau aer conditionat, la momentul constructiei acestor cladiri, standardele erau cu totul altele. in plus, intr-un moment in care autoritatile promit aproape zilnic cresterea numarului de paturi de Terapie Intensiva, pe fondul pandemiei de coronavirus, medicii consultati de HotNews. ro spun ca acest lucru este practic imposibil in spitalele vechi.

Dr. Adrian Marinescu, dupa tragedia de la Piatra Neamt: Instalatiile de oxigen reprezinta un risc mare de explozie

Dr. Adrian Marinescu, medic infectionist la Institutul National de Boli Infectioase Prof. dr. Matei Bals din Bucuresti, a explicat ca, in conditiile in care instalatiile de oxigen din sectiile de ATI sunt suprasolicitate, cresc riscurile intrucat aceste aparate nu au fost calibrate pentru debite foarte mari.

Klaus Iohannis: Exista un vinovat moral pentru tragedia de la Piatra Neamt. PSD a blocat Guvernul luna de luna

Presedintele Klaus Iohannis a lansat marti un nou atac la PSD, in contextul tragediei de la Piatra Neamt, considerandu-i pe social-democrati vinovatul moral. Acesta a explicat ca PSD a blocat Guvernul luna de luna si ca a cerut cetatenilor sa nu respecte normele de siguranta in plina pandemie. Autoritatile locale pesediste au aplicat dupa ureche masurile de la centru, in spirit electoral, a adaugat seful Statului.

Echipa nationala de fotbal ajuta familiile celor care au murit in tragedia de la Piatra Neamt! Gestul facut de tricolori

Tricourile de joc pentru meciul cu Norvegia vor fi purtate de tricolori la partida organizata la Mogosoaia intre componentii lotului national, dupa care vor ajunge la oameni care fac donatii pentru familiile celor care au murit in incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )