Libnet.ro
UNICEF

13:00

Medicii din Arges ameninta ca vor face protest daca seful spitalului de copii va fi demis

România Liberă România Liberă,
Medicii din Arges ameninta ca vor face protest daca seful spitalului de copii va fi demis

Medicii din judetul Arges ameninta ca vor iesi in strada, pentru a protesta, daca directorul Spitalului Judetean de pediatrie va fi demis. continuă pe România Liberă

O tulpina de E-coli este cauza imbolnavirii copiilor din Arges

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, a declarat joi intr-o conferinta de presa ca a fost identificata cauza imbolnavirii copiilor din Arges, si anume o tulpina de E-coli.

Ministrul Sanatatii: S-a identificat cauza imbolnavilor copiilor din Arges

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a anuntat in cadrul unei conferinte de presa ca s-a indentificat cauza imbolnavilor copiilor din Arges. Potrivit ministrului, este vorva despre o tulpina a.

LA ORDINEA ZILEI. Scandalul bebelusilor din Arges. Medicii tin partea managerului - o mama face acuzatii grave, in direct

Revolta impotriva guvernului tehnocrat. O mana de medici de la Spitalul de Pediatrie din Pitesti ii cer explicatii ministrului Sanatatii dupa ce acesta a cerut demisia managerului unitatii sanitare ca.

Posta Romana vrea sa-si asigure CASCO parcul auto format din 603 autovehicule/Conditie minima obligatorie: Despagubirea se va face indiferent daca autovehiculul este dotat sau nu cu anvelope pentru sezonul de iarna

Posta Romana vrea sa cumpere servicii de asigurare CASCO pentru cele 603 autovehicule care fac parte din parcul sau auto, contract cu o durata de 12 luni si avand o valoare estimata fara TVA de 1. 260 de lei, potrivit unui anunt publicat joi in Sistemul Electronic de Achizitii publice SEAP). Una dintre conditiile minime obligatorii cerute de Posta este ca asiguratorul sa despagubeasca asiguratul indiferent daca autovehiculul este dotat sau nu cu anvelope pentru sezonul de iarna.

O noua gafa in cazul bebelusilor din Arges. Testele vitale pentru diagnosticare, uitate in depozite

Alina Petrescu a dezvaluit la Esential, de la Antena 3, o noua gafa a autoritatilor in scandalul bebelusilor imbolnaviti din cauze necunoscute in Arges. Testele rapide, vitale pentru diagnosticarea copiilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2368 seconds )