Libnet.ro
UNICEF

21:01

Medicii din Belgia, optimisti in ceea ce priveste starea doctorului Catalin Denciu (surse)

Hotnews Hotnews,
 Medicii din Belgia, optimisti in ceea ce priveste starea doctorului Catalin Denciu (surse)

Surse medicale din Romania sustin ca specialistii de la spitalul din Belgia sunt optimisti in ceea ce priveste evolutia starii de sanatate a medicului Catalin Denciu. Informatii neconfirmate oficial arata ca pacientul roman nu are arsuri pe caile aeriene, zona cea mai afectata fiind antebratul. continuă pe Hotnews

Cum se simte medicul erou de la Neamt. Aflat intr-un spital din Belgia, Catalin Denciu ar fi intubat, dar intr-o stare stabila

Medicul erou Catalin Denciu a ajuns la Spitalul Militar Regina Astrid din Belgia, unde in prezent ar fi intubat, dar in acest moment este intr-o stare stabila. Echipa medicala de acolo i-a facut deja o evaluare,.

Ludovic Orban: Medicul erou de la Piatra Neamt a ajuns la Spitalul Militar Regina Astrid din Belgia si este in tratament Colegii belgieni ne-au semnalat ca exista un bombardament din partea jurnalistilor din Romania (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a oferit, duminica, noi detalii despre starea lui Catalin Denciu, medicul erou care era de garda la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Piatra Neamt sambata seara in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )