Libnet.ro
UNICEF

11:30

Medicii prind curaj dupa izbucnirea scandalului dezinfectantilor diluati. Dezvaluirile incredibile ale managerului Spitalului Sfanta Maria: Primim medicamente falsificate si manusi care se rup (VIDEO)

B1 B1,
Medicii prind curaj dupa izbucnirea scandalului dezinfectantilor diluati. Dezvaluirile incredibile ale managerului Spitalului Sfanta Maria: Primim medicamente falsificate si manusi care se rup (VIDEO)

Medicii prind curaj dupa izbucnirea scandalului dezinfectantilor. Managerului Spitalului Sfanta Maria din Capitala, Narcis Copca, face dezvaluiri incredibile, potrivit digi24. ro. Acesta a. continuă pe B1

Medicii prind curaj dupa izbucnirea scandalului dezinfectantilor diluati. Dezvaluirile incredibile ale managerului Spitalului Sfanta Maria: Primim medicamente falsificate si manusi care se rup

Medicii prind curaj dupa izbucnirea scandalului dezinfectantilor. Managerului Spitalului Sfanta Maria din Capitala, Narcis Copca, face dezvaluiri incredibile, potrivit digi24. ro. Acesta a.

Liviu Dragnea: Pana la izbucnirea scandalului dezinfectantilor diluati, nu am auzit de Hexi Pharma

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a marturisit ca, pana la izbucnirea scandalului dezinfectantilor diluati, nu a mai auzit de compania Hexi Pharma, arata agerpres. ro. Afirmatia.

Compania Hexi Pharma, in insolventa: Cererea a fost depusa la Tribunalul Bucuresti, dupa izbucnirea scandalului dezinfectantilor diluati

La tribunalul Bucuresti a fost depusa o cerere de intrare in insolventa a companiei Hexi Pharma, cerere depusa chiar de compania in cauza, arata B1 TV. Falimentul se cere pe baza articolului 66 din.

Operatiile de la Institutul Marius Nasta au fost sistate din cauza problemei dezinfectantilor diluati. Medic: Pacientii au incredere deplina in noi. Nu mai cumparam niciun produs Hexi Pharma (VIDEO)

Medicii la de la Institutul Marius Nasta au decis sistarea pentru cateva zile a operatiilor programate din cauza scandalului dezinfectantilor diluati din spitale, informeaza B1 TV. in.

Scadalul dezinfectantilor diluati: 14 angajati ai companiei Hexi Pharma, audiati la Inspectoratul General al Politiei Romane

Audierile in cazul scandalului dezinfectantilor diluati din spitale continua. 14 angajati ai firmei Hexi Pharma au fost citati joi, pentru a fi audiati in calitate de martori, la sediul Inspectoratului.

Efectele dezinfectantilor diluati. La Spitalul de Copii din Galati interventiile chirurgicale au fost sistate

Astazi, conducerea Spitalul de Urgenta pentru Copii Sf. Ioan din Galati, a decis ca operatiile sa fie sistate din cauza dezinfectantilor diluati. Masura a fost luata pentru ca atat pacientii, cat si medicii sa fie protejati.

Semnale de alarma dupa scandalul dezinfectantilor diluati de la Hexi Pharma. O judecatoare someaza Parchetele: Este o chestiune de viata si de moarte!

Judecatoarea Florica Roman, de la Curtea de Apel Oradea, a tras un semnal de alarma cu privire la scandalul dezinfectantilor diluati de la Hexi Pharma, arata flux24. ro. Ma intreb, in calitate.

Compania Hexi Pharma, urmarita penal in dosarul dezinfectantilor diluati. Surse: Procesul de insolventa trebuie suspendat (VIDEO)

Compania Hexi Pharma a fos pusa sub invinuire in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale, potrivit unor surse, citate de B1 TV. Astfel, procesul de insolventa cerut de Hexi Pharma trebuie.

Compania Hexi Pharma, urmarita penal in dosarul dezinfectantilor diluati: Procesul de insolventa trebuie suspendat (VIDEO)

Compania Hexi Pharma a fos pusa sub invinuire in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale, potrivit unor surse, citate de B1 TV. Astfel, procesul de insolventa cerut de Hexi Pharma trebuie.

Cristoiu si Turcescu, despre scandalul dezinfectantilor diluati. Jurnalistul: DNA nu ancheteaza Hexi Pharma pentru ca itele duc in alte parti. Candidatul PMP la Primaria Capitalei: Sunt oameni de afaceri care se considera protejati

Jurnalistul Ion Cristoiu si candidatul PMP in cursa pentru Primaria Capitalei, Robert Turcescu, au dezbatut, alaturi de Silviu Manastire, subiectul momentului, scandalul dezinfectantilor diluati de la Hexi.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )