Libnet.ro
UNICEF

10:30

Medicul care a consultat-o pe nepoata lui Dumitru Prunariu are o experienta de 15 ani in domeniul medical

Antena3 Antena3,
Medicul care a consultat-o pe nepoata lui Dumitru Prunariu are o experienta de 15 ani in domeniul medical

Medicul care a consultat-o pe Arina Punariu la domiciliu are experienta de 15 ani in domeniul medical si a apreciat ca nu este necesar transportul acesteia la spital, dar a recomandat parintilor internarea daca. continuă pe Antena3

SABI colecteaza date de la doctorul care a ajuns primul la nepoata cosmonautului Dumitru Prunariu

Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov SABI) va colecta date de la doctorul de pe ambulanta privata care a ajuns primul la nepoata cosmonautului Dumitru Prunariu, date care vor fi transmise Ministerului Sanatatii.

Nepoata lui Dumitru Prunariu. Dosar de moarte suspecta in cazul fetitei de 11 ani care a murit de meningita

Nepoata cosmonautului Dumitru Prunariu a fost inmormantata miercuri dupa ce o meningita galopanta descoperita prea tarziu i-a curmat viata la doar 11 ani. in acelasi timp, procurorii au deschis, conform procedurilor, un dosar penal pentru moarte suspecta. Asta pentru ca micuta a murit la doar doua ore dupa ce a fost internata in stare grava la spitalul Matei Bals.

Arafat, noi detalii despre cazul nepoatei cosmonautului Dumitru Prunariu

Meningita de care a suferit nepoata lui Dumitru Prunariu este o boala care evolueaza foarte rapid si poate fi confundata, iar daca a existat vreun simptom care a scapat medicului este de competenta Colegiului Medicilor sa verifice, a explicat secretarul de stat Raed Arafat.

Managerul spitalului in care a murit nepoata lui Prunariu: Diagnosticul nu ridica suspiciuni

Managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, in care a murit nepoata cosmonautului Dumitru Prunariu, Adrian Streinu Cercel, a spus ca diagnosticul pus de medicul ambulantei private a fost corect dupa simptome.

Nicomed, despre cazul Arianei Prunariu: Consideram ca sistemul nostru nu a gresit cu nimic. Medicul care a facut consultarea nu a considerat necesara internarea la acel moment (VIDEO)

Reprezentantul serviciului de abulanta Nicomed, care a diagnosticat-o gresit pe Ariana, nepoata cosmonautului Dumitru Prunariu, a afirmat ca Nicomed nu a gresit cu nimic in momentul respectiv, iar medicul care a.

Ce ne arata tragedia din familia lui Dumitru Prunariu

Procurorii au inceput, ieri, o investigatie dupa ce nepoata cosmonautului Dumitru Prunariu a murit la cateva ore dupa ce a fost internata cu meningita la Spitalul Matei Bals din Capitala. in acelasi timp, Ministerul Sanatatii spune ca in 2015 s-au inregistrat 28 de cazuri de meningita.

Tragedie in familia lui Dumitru Prunariu. Nepoata cosmonautului a murit la doar 11 ani: O meningita fulminanta ne-a rapit-o in cateva ore

Tragedie in familia lui Dumitru Prunariu, primul roman care a ajuns in spatiul cosmic. Nepoata cosmonautului a murit la doar 11 ani, la Institutul Matei Bals. O meningita fulminanta ne-a rapit-o in cateva.

Mesajul emotionant al lui Dumitru Prunariu, dupa moartea nepoatei sale

Dumitru Prunariu spune ca nu a dorit ca moartea nepoatei sale sa devina subiect de dezbateri interminabile la televiziuni, in conditiile in care familia nu acuza pe nimeni de producerea tragediei, si face un apel.

Dosar penal in cazul nepoatei lui Dumitru Prunariu, care a murit de meningita dupa ce un echipaj al ambulantei a spus ca are enterocolita

Dosar penal pentru moarte suspecta in cazul nepoatei de 11 ani a cosmonautului Dumitru Prunariu care a murit fulgerator duminica, la doua ore dupa ce a fost internata la Institutul Matei Bals din Capitala cu meningita. Conform procedurilor, Spitalul a sesizat procurorii si politistii de la Omoruri cu privire la acest caz.

Dosar penal dupa decesul nepoatei lui Dumitru Prunariu

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti au deschis un dosar in legatura cu moartea suspecta a nepoatei cosmonautului Dumitru Prunariu. Potrivit Biroului de presa al Parchetului Capitalei,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )