Libnet.ro
UNICEF

05:00

Medicul care l-a diagnosticat pe Gigi Becali in inchisoare, cercetat de procurori

Antena3 Antena3,
Medicul care l-a diagnosticat pe Gigi Becali in inchisoare, cercetat de procurori

Medicul care l-a diagnosticat pe Gigi Becali in inchisoare va fi cercetat de procurori. Consiliul Superior de Medicina Legala a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta pentru medicul legist Mihai. continuă pe Antena3

Gigi Becali, executat silit de Fisc pentru uzina de armament de la Dragasani

Fosta uzina de armament de la Dragasani, care a fost cumparata acum 10 ani de omulde afaceri Gigi Becali, este scoasa la vanzare de Fisc. Statul l-a dat in judecata pe Becali pentru ca nu a facut investitiile promise, mai exact transformarea ei in fabrica de conserve, relateaza Digi24.

Fiscul a scos la vanzare fosta uzina de armament de la Dragasani ce ii apartine lui Gigi Becali

Fiscul a scos la vanzare fosta uzina de armament de la Dragasani, proprietate ce apartine lui Gigi Becali care a achizitionat-o in urma cu 10 ani si a promis ca face investitii ca sa o transforme in.

Gigi Becali executat de Fisc. Fosta uzina de armament de la Dragasani, pusa din nou in vanzare

Fiscul a scos la vanzare fosta uzina de armament de la Dragasani, proprietate ce apartine lui Gigi Becali. Omul de afaceri a cumparat-o acum zece ani si a promis ca face investitii ca sa o transforme in fabrica de conserve.

Gigi Becali face mai multi bani din spatele gratiilor decat atunci cand era liber

Cine credea ca a apus Steaua norocului pentru Gigi Becali, odata ce a fost inchis, s-a inselat. Afacerile-i merg struna. Milionarul face mai multi bani din spatele gratiilor decat atunci cand era liber. Numai ech.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )