Libnet.ro
UNICEF

13:00

Medicul militar Iancu Mocanu, trimis in judecata pentru luare de mita

Adevărul Adevărul,
Medicul militar Iancu Mocanu, trimis in judecata pentru luare de mita

Doctorul Iancu Mocanu, seful sectiei de chirurgie cardiovasculara de la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei Vasile Candea, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie. Aceste acuzat de trei infractiuni de luare de mita. continuă pe Adevărul

Medicul Iancu Mocanu, trimis in judecata pentru luare de mita

Medicul militar Iancu Mocanu, sef al Sectiei de Chirurgie Cardiovasculara de la Centrul Clinic Vasile Candea, a fost trimis in judecata luni, de procurorii DNA, fiind acuzat ca a cerut mita de la trei persoane,.

Seful sectiei de Chirurgie Cardiovasculara de la Spitalul Vasile Candea, trimis in judecata pentru luare de mita

Iancu Mocanu, seful sectiei de Chirurgie Cardiovasculara II la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei Vasile Candea a fost trimis in judecata pentru luare de mita.

Medic militar, trimis in judecata pentru ca ar fi luat mita aproape 20.000 lei

Procurorii militari ai Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a colonelului doctor Iancu Mocanu, seful sectiei Chirurgie Cardiovasculara II din Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei Vasile Candea, pentru ca ar fi luat mita aproape 20. 000 lei.

Fostul primar din Navodari, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Fostul primar din Navodari, Tudorel Calapod, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie pentru abuz in serviciu. Alaturi de el, au fost trimise in judecata alte trei persoane: doi consilieri locali si un evaluator.

Senatorul Gigi Chiru, urmarit penal pentru luare de mita, sustine ca nu se va folosi de imunitatea parlamentara

Presedintele PDL Constanta, Gigi Chiru, urmarit penal de DNA pentru fapte de coruptie, sustine ca va colabora cu anchetatorii si ca nu intentioneaza sa foloseasca in ajutorul sau imunitatea parlamentara, relateaza Mediafax.

Constanta: 30 de persoane, trimise in judecata pentru evaziune fiscala. Prejudiciul, de 180 de milioane de euro

Treizeci de romani, greci si bulgari, care au actionat pe teritoriul Romaniei in cadrul unui grup infractional organizat, specializat in evaziune fiscala si spalare de bani, au fost trimisi in judecata de.

Inspector si profesori din Braila, trimisi in judecata pentru frauda la BAC-ul din toamna

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata fata de un inspector de matematica si doi profesori corectori din Braila, pentru frauda la sesiunea din toamna a examenului de bacalaureat, potrivit unui comunicat emis de Directia Nationala Anticoruptie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2673 seconds )