Libnet.ro
UNICEF

19:00

Meghan Markle le-a servit invitatilor marijuana la prima ei nunta. Ce dovezi au iesit la iveala

Adevărul Adevărul,
Meghan Markle le-a servit invitatilor marijuana la prima ei nunta. Ce dovezi au iesit la iveala

Ducesa Meghan 37 de ani) se afla in centrul unui scandal legat de consumul de marijuana, drog pe care l-ar fi servit invitatilor la prima ei nunta, cu producatorul de film Trevor Engelson 42 de ani). continuă pe Adevărul

Casa Regala e in ALERTA! Meghan Markle, implicata intr-un SCANDAL legat de CONSUMUL DE DROGURI. Ce dovezi au iesit la iveala

Meghan Markle se afla in centrul unui scandal legat de consumul de marijuana. Mai precis, Meghan l-ar fi servit acest drog invitatilor la prima ei nunta, cu producatorul de film Trevor Engelson. in.

Meghan Markle: Cele mai frumoase aparitii din 2018

Meghan Markle a fost, anul acesta, una din cele mai mediatizate vedete din intreaga lume. Urmarita aproape pas cu pas, aparitiile sale publice au fost mereu in vizorul presei. Iata cele mai frumoase din 2018.

Motivul pentru care ducesa Meghan Markle nu a fost lasata sa deschida cadourile in ziua de Craciun

Meghan Markle a renuntat la multe traditii atunci cand s-a casatorit cu printul Harry. Una dintre cele mai indragite traditii de sarbatori, deschiderea cadourilor de sub brad in dimineata zilei de 25.

Secretul tenului lui Meghan Markle si Kate Middleton. Se gaseste peste tot

Uleiul folosit de ducese este bogat in acizi grasi ca omega-3, omega-6, omega9, dar si in vitamina C, E, A, vitamine din complexul B si minerale esentiale pentru sanatatea pielii. De aceea, acesta se gaseste in rutina de frumusete a lui Kate Middleton, dar si a ducesei de Sussex, Meghan Markle.

Cum petrec Meghan Markle si Printul Harry primul lor Craciun impreuna de cand s-au casatorit (FOTO)

Meghan Markle si Printul Harry sarbatoresc anul acesta primul lor Craciun impreuna, de cand au devenit sot si sotie. Cuplul regal, care asteapta primul lor copil in aceasta primavara, i-a.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )