Libnet.ro
UNICEF

17:30

Membri ai Guvernului Ciolos au primit locuinte RA-APPS. Doi dintre ei au o alta locuinta in Capitala

România Liberă România Liberă,
Membri ai Guvernului Ciolos au primit locuinte RA-APPS. Doi dintre ei au o alta locuinta in Capitala

RA-APPS a atribuit locuinte, la inceputul anului, din fondul locativ administrat, unor ministri si secretrari de stat din Cabinetul Ciolos, desi unii dintre ei, potrivit declaratiilor de avere, detin locuinte in Bucuresti, legea permitand acest lucru numai din motive de siguranta si protectie. continuă pe România Liberă

Membri ai Guvernului Ciolos au primit locuinte RA-APPS. Doi dintre ei au o alta locuinta in Capitala

RA-APPS a atribuit locuinte, la inceputul anului, din fondul locativ administrat, unor ministri si secretrari de stat din Cabinetul Ciolos, desi unii dintre ei, potrivit declaratiilor de avere, detin locuinte in Bucuresti, legea permitand acest lucru numai din motive de siguranta si protectie.

RA-APPS a dat locuinte pentru membri Guvernului Ciolos . Doi dintre ei au o alta locuinta in Capitala

RA-APPS a atribuit locuinte, la inceputul anului, din fondul locativ administrat, unor ministri si secretrari de stat din Cabinetul Ciolos, desi unii dintre ei, potrivit declaratiilor de avere, detin locuinte in Bucuresti, legea permitand acest lucru.

Dan Suciu: Guvernul va reevalua tot ce inseamna servicii oferite de RA-APPS

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu, a declarat, miercuri, ca Guvernul va reevalua ''tot ce inseamna servicii oferite de RA-APPS '' pe motiv ca ''procesul prin care se stabilesc cuantumurile si se acopera cheltuielile de cazare nu este suficient de transparent ''.

UPDATE: PSD, nemultumit de activitatea guvernului Ciolos. Dragnea: Vom analiza activitatea fiecarui ministru

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, ca nu este foarte multumit de activitatea Guvernului, criticand unele decizii, precum revocarea directorului Romsilva, iar PSD va face, in luna februarie, o analiza, insa fara a lua in calcul depunerea unor motiuni simple sau de cenzura, anunta Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,253 seconds )