Libnet.ro
UNICEF

13:00

Membrii gruparii Statul Islamic au eliberat 25 de elevi kurzi pe care i-au rapit in mai

Adevărul Adevărul,
Membrii gruparii Statul Islamic au eliberat 25 de elevi kurzi pe care i-au rapit in mai

Cunoscuti mai degraba pentru actiuni deosebit de violente, extremistii musulmani din cadrul gruparii Statul Islamic au anuntat recent ca au dispus eliberarea a 25 de elevi kurzi, informeaza AFP. continuă pe Adevărul

Statul Islamic a eliberat 25 de elevi kurzi ce au fost rapiti in luna mai

Jihadistii gruparii Statul islamic au eliberat miercuri 25 de elevi kurzi pe care aceasta grupare i-a rapit in mai in nordul Siriei, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), citat de.

Teroristii Statului Islamic au eliberat 25 de elevi kurzi rapiti in mai

Teroristii Statului Islamic au eliberat 25 de elevi kurzi rapiti in mai in nordul Siriei, potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului OSDO).

SIRIA: 25 de elevi kurzi, rapiti in luna mai, eliberati de Statul Islamic

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului a anuntat ca jihadistii de la Statul Islamic au eliberat, miercuri, 25 de elevi kurzi pe care aceasta grupare i-a rapit la 29 mai in nordul Siriei .

Teroristii din Statul Islamic au executat in vestul Irakului 46 de membri ai unui trib sunnit care i se opune

Jihadisti din cadrul gruparii Statul Islamic SI) au executat cel putin 46 de membri ai unui trib sunnit care a ridicat armele impotriva lor in provincia Al-Anbar, in vestul Irakului, au anuntat miercuri un .

Jihadistii din Statul Islamic au executat 46 de membri ai unui trib sunnit, in Irak

Jihadisti din cadrul gruparii Statul Islamic SI) au executat cel putin 46 de membri ai unui trib sunnit care a ridicat armele impotriva lor in provincia Al-Anbar, in vestul Irakului, au anuntat miercuri un lider local si un medic, relateaza AFP.

Rusia: Statul Islamic nu detine arme chimice, dar trebuie sa fim pregatiti pentru orice situatie

Moscova nicio dovada care sa sugereze ca gruparea Statul Islamic ar avea in posesie arme chimice. Oricum, acest risc exista, declara adjunctul ministrului de Externe rus, Gennady Gatilov. Diplomatul a citat.

Statul Islamic a lansat un atac asupra unui camp petrolier din Homs: 30 de persoane au murit

Gruparea Statul Islamic SI) a lansat un atac impotriva unui camp petrolifer din orasul Homs, omorand 30 de membri ai fortelor regimului sirian, a anuntat miercuri Observatorul sirian pentru drepturile omului.

SUA: Aliatii sa EXTINDA razboiul impotriva gruparii Stat Islamic pe internet

Aliatii care participa la coalitia internationala impotriva gruparii teroriste Stat Islamic SI) trebuie sa extinda pe internet lupta impotriva islamistilor, acesta a fost mesajul transmis luni de Statele.

Jihadistii din Statul Islamic vor sa foloseasca virusul Ebola ca arma impotriva Occidentului

Islamisti avand legatura cu gruparea extremista Stat Islamic SI) au discutat pe forumuri de pe Internet despre posibilitatea de a folosi virusul Ebola ca o arma impotriva SUA si a statelor occidentele, a declarat secretarul de stat spaniol pentru Securitate, Francisco Martinez.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2602 seconds )