Libnet.ro
UNICEF

09:00

Un membru al Parlamentului britanic este in centrul unui scandal sexual. Ce i-a cerut secretarei sale

Antena3 Antena3,
Un membru al Parlamentului britanic este in centrul unui scandal sexual. Ce i-a cerut secretarei sale

Guvernul britanic a anuntat duminica deschiderea unei anchete privind fapte ale ministrului pentru comert international, care a recunoscut ca i-a cerut secretarei sa cumpere jucarii sexuale, relateaza. continuă pe Antena3

Membru al Parlamentului britanic, implicat intr-un scandal sexual: i-a cerut secretarei sa cumpere un vibrator pentru sotie si altul pentru asistenta

Subsecretar de stat in Ministerul Comertului si membru al Parlamentului britanic, Mark Garnier se afla in centrul unui scandal sexual, dupa ce a fost acuzat de o fosta secretara ca, in 2010, i-a cerut sa cumpere jucarii sexuale si a folosit un limbaj nepotrivit la adresa ei.

Membru al Parlamentului britanic, implicat intr-un scandal sexual. Theresa May a dispus anchetarea cazului

Subsecretar de stat in Ministerul Comertului si membru al Parlamentului britanic, Mark Garnier se afla in centrul unui scandal sexual, dupa ce a fost acuzat de o fosta secretara ca, in 2010, i-a cerut sa cumpere jucarii sexuale si a folosit un limbaj nepotrivit la adresa ei. El a recunoscut faptele, iar prim-ministrul Theresa May a dispus anchetarea cazului.

Un ministru britanic este vizat de o ancheta intr-un scandal sexual

Guvernul britanic a anuntat duminica deschiderea unei anchete privind fapte ale ministrului pentru comert international, care a recunoscut ca i-a cerut secretarei sa cumpere jucarii sexuale, intr-un moment in care mai multi oameni politici sunt acuzati ca au avut atitudini necorespunzatoare fata de colaboratoarele lor, relateaza AFP, via Agerpres.

Un ministru britanic este anchetat pentru hartuire sexuala

Guvernul britanic a anuntat duminica o investigatie privind actiunile ministrului comertului international, Mark Garnier, care a recunoscut ca a cerut secretarei sale sa cumpere jucarii sexuale, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )