Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ne mentinem dorinta de a intra in Schengen, care trebuie sa reziste presiunii deosebite

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ne mentinem dorinta de a intra in Schengen, care trebuie sa reziste presiunii deosebite

Romania isi mentine dorinta de a intra in spatiul Schengen, care trebuie sa reziste in actualul context in care este supus unei presiuni deosebite, a declarat, ieri, ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, transmite Agerpres. Ne mentinem evident dorinta de a intra in spatiul Schengen si cred ca este important ca de fiecare data sa reiteram ca suntem pregatiti pentru acest lucru. Sigur ca in acest moment spatiul Schengen este supus unei presiuni deosebite si vedem cum unele state isi inchid temporar frontierele, introduc controalele la frontierele lor, a afirmat Aurescu, dupa consultarile pe care le-a avut cu omologul sau olandez Bert Koenders, aflat in vizita la Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Aurescu: Ne mentinem dorinta de intra in Schengen

Romania isi mentine dorinta de intra in spatiul Schengen, care trebuie sa reziste, a declarat, sambata, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, el adaugand ca tara noastra are capacitatea de a aduce mai multa securitate si doreste sa contribuie la solidaritate europeana din interiorul Schengen.

Aurescu: Romania isi mentine dorinta de a intra in spatiul Schengen. Suntem pregatiti

Romania isi mentine dorinta de intra in spatiul Schengen, care trebuie sa reziste, a declarat, sambata, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, el adaugand ca tara noastra are capacitatea de a aduce mai.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )