Libnet.ro
UNICEF

07:30

Merkel l-a felicit pe Iohannis: Sunt convinsa ca impreuna vom aprofunda relatiile bilaterale

Adevărul Adevărul,
Merkel l-a felicit pe Iohannis: Sunt convinsa ca impreuna vom aprofunda relatiile bilaterale

Cancelarul german, Angela Merkel, l-a felicitat, marti, pe Klaus Iohannis pentru victoria in alegerile prezidentiale, asigurandu-l ca Germania va ramane un partener de nadejde al Romaniei si subliniind ca impreuna vor putea aprofunda relatiile bilaterale. continuă pe Adevărul

Merkel l-a felicitat pe Iohannis: Sunt convinsa ca impreuna vom aprofunda relatiile bilaterale

Cancelarul german, Angela Merkel, l-a felicitat, marti, pe Klaus Iohannis pentru victoria in alegerile prezidentiale, asigurandu-l ca Germania va ramane un partener de nadejde al Romaniei si subliniind ca impreuna vor putea aprofunda relatiile bilaterale.

Merkel, catre Iohannis: Sunt convinsa ca impreuna vom aprofunda relatiile bilaterale

ACTUALIZARE 15:18 Cancelarul german, Angela Merkel, l-a felicitat, azi, pe Klaus Iohannis pentru victoria in alegerile prezidentiale, asigurandu-l ca Germania va ramane un partener de nadejde al Romaniei si subliniind ca impreuna vor putea aprofunda relatiile bilaterale, transmit surse din presa.

Klaus Iohannis, felicitat pentru victoria in alegerile prezidentiale. Merkel: Sunt convinsa ca impreuna vom aprofunda relatiile bilaterale

Cancelarul german, Angela Merkel, l-a felicitat, marti, pe Klaus Iohannis pentru victoria in alegerile prezidentiale, asigurandu-l ca Germania va ramane un partener de nadejde al Romaniei.

Angela Merkel, mesaj catre Klaus Iohannis: Va felicit din toata inima pentru alegerea dumneavoastra!

Klaus Iohannis a fot felicitat marti de Angela Merkel, pentru victoria in alegerile prezidentiale, cancelarul german asigurandu-l pe presedintele ales ca tara sa va ramane un partener de nadejde al Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )