Libnet.ro
UNICEF

07:30

Merkel l-a felicitat pe Iohannis: Sunt convinsa ca impreuna vom aprofunda relatiile bilaterale

Adevărul Adevărul,
Merkel l-a felicitat pe Iohannis: Sunt convinsa ca impreuna vom aprofunda relatiile bilaterale

Cancelarul german, Angela Merkel, l-a felicitat, marti, pe Klaus Iohannis pentru victoria in alegerile prezidentiale, asigurandu-l ca Germania va ramane un partener de nadejde al Romaniei si subliniind ca impreuna vor putea aprofunda relatiile bilaterale. continuă pe Adevărul

Merkel, catre Iohannis: Sunt convinsa ca impreuna vom aprofunda relatiile bilaterale

ACTUALIZARE 15:18 Cancelarul german, Angela Merkel, l-a felicitat, azi, pe Klaus Iohannis pentru victoria in alegerile prezidentiale, asigurandu-l ca Germania va ramane un partener de nadejde al Romaniei si subliniind ca impreuna vor putea aprofunda relatiile bilaterale, transmit surse din presa.

Merkel l-a felicit pe Iohannis: Sunt convinsa ca impreuna vom aprofunda relatiile bilaterale

Cancelarul german, Angela Merkel, l-a felicitat, marti, pe Klaus Iohannis pentru victoria in alegerile prezidentiale, asigurandu-l ca Germania va ramane un partener de nadejde al Romaniei si subliniind ca impreuna vor putea aprofunda relatiile bilaterale.

Klaus Iohannis, felicitat pentru victoria in alegerile prezidentiale. Merkel: Sunt convinsa ca impreuna vom aprofunda relatiile bilaterale

Cancelarul german, Angela Merkel, l-a felicitat, marti, pe Klaus Iohannis pentru victoria in alegerile prezidentiale, asigurandu-l ca Germania va ramane un partener de nadejde al Romaniei.

Angela Merkel, mesaj catre Klaus Iohannis: Va felicit din toata inima pentru alegerea dumneavoastra!

Klaus Iohannis a fot felicitat marti de Angela Merkel, pentru victoria in alegerile prezidentiale, cancelarul german asigurandu-l pe presedintele ales ca tara sa va ramane un partener de nadejde al Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )