Libnet.ro
UNICEF

17:30

Merkel: Modificarea datoriei Greciei ar putea fi discutata dupa evaluarea noului plan de asistenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Merkel: Modificarea datoriei Greciei ar putea fi discutata dupa evaluarea noului plan de asistenta

ACTUALIZARE Cancelarul german Angela Merkel a declarat astazi, intr-un interviu, ca va fi posibil sa se discute despre extinderea maturitatii bondurilor grecesti sau despre reducerea datoriei Atenei dupa ce prima evaluare a noului pachet de asistenta se va incheia cu succes, transmite Reuters. *Presedintele Francois Hollande propune crearea unui guvern al zonei euro Presedintele francez Francois Hollande propune crearea unui guvern al zonei euro, cu un buget specific, precum si cu un parlament care sa asigure controlul democratic, transmite Bloomberg. * ACTUALIZARE 14:35 Sondaj: Mai mult de jumatate dintre germani considera prost acordul planificat cu Grecia * Ministrul francez al finantelor: Un Grexit temporar nu este posibil ------------ * Schauble, despre dezacordul cu Merkel privind Grexit: Daca cineva ma va forta sa actionez impotriva vointei, voi demisiona Ministrul Finantelor al Germaniei, Wolfgang Schauble, cunoscut pentru pozitiile intransigente in negocierile cu Grecia, a admis, intr-un interviu acordat pentru Der Spiegel, ca are divergente de opinie cu Angela Merkel de cateva saptamani, in contextul negocierilor cu Guvernul premierului grec de extrema-stanga Alexis Tsipras. *Eurobarometru: peste 87% dintre tinerii greci se simt exclusi in tara lor, potrivit euractiv. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Angela Merkel, despre reducerea datoriei Greciei: Ar putea fi discutata dupa prima evaluare a viitorului plan de asistenta

Cancelarul german Angela Merkel a declarat duminica, intr-un interviu, ca va fi posibil sa se discute despre extinderea maturitatii bondurilor grecesti sau despre reducerea datoriei Atenei dupa ce prima evaluare.

Christine Lagarde are speranta ca Europa va accepta relaxarea datoriei Greciei

Directoarea generala a FMI, Christine Lagarde, a dat asigurari miercuri ca are speranta ca tarile din zona euro vor accepta relaxarea datoriei Greciei intr-un fel sau altul asa cum cere institutia din subordinea sa, transmite AFP.

Angela Merkel explica in ce conditii ar accepta reducerea datoriei Greciei

Cancelarul german Angela Merkel a declarat duminica, intr-un interviu, ca va fi posibil sa se discute despre extinderea maturitatii bondurilor grecesti sau despre reducerea datoriei Atenei dupa ce prima evaluare a noului pachet de asistenta se va incheia cu succes.

FMI pledeaza pentru reducerea datoriei Greciei

Fondul Monetar International FMI) ar putea participa la un pachet complet pentru a ajuta la redresarea economiei Greciei, pentru a face datoria tarii sustenabila si pentru a-i permite sa obtina finantare de pe pietele financiare, a declarat vineri directorul general al FMI, Christine Lagarde.

Christine Lagarde conditioneaza participarea FMI la un plan de ajutor de restructurarea datoriei Greciei

Sefa FMI, Christine Lagarde, a afirmat vineri ca o usurare a datoriei este indispensabila pentru viabilitatea planului european de ajutor destinat Greciei si ca acest lucru este o conditie pentru participarea Fondului, scrie AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )