Libnet.ro
UNICEF

17:30

FMI pledeaza pentru reducerea datoriei Greciei

România Liberă România Liberă,
FMI pledeaza pentru reducerea datoriei Greciei

Fondul Monetar International FMI) ar putea participa la un pachet complet pentru a ajuta la redresarea economiei Greciei, pentru a face datoria tarii sustenabila si pentru a-i permite sa obtina finantare de pe pietele financiare, a declarat vineri directorul general al FMI, Christine Lagarde. continuă pe România Liberă

FMI creste presiunile pentru reducerea datoriei Greciei

O noua varianta a raportului FMI privind sustenabilitatea datoriei publice a Greciei pune sub un mare semn de intrebare viabilitatea noului acord dintre Atena si creditorii internationali, in special cei europeni n. a. documentul IMF Country Report No. 15/186, din 14 iulie 2015, se gaseste http://www. imf. org/external/pubs/ft/scr/2015/cr15186. pdfaici).

Christine Lagarde conditioneaza participarea FMI la un plan de ajutor de restructurarea datoriei Greciei

Sefa FMI, Christine Lagarde, a afirmat vineri ca o usurare a datoriei este indispensabila pentru viabilitatea planului european de ajutor destinat Greciei si ca acest lucru este o conditie pentru participarea Fondului, scrie AFP.

Christine Lagarde are speranta ca Europa va accepta relaxarea datoriei Greciei

Directoarea generala a FMI, Christine Lagarde, a dat asigurari miercuri ca are speranta ca tarile din zona euro vor accepta relaxarea datoriei Greciei intr-un fel sau altul asa cum cere institutia din subordinea sa, transmite AFP.

Presedintele PE, Martin Schulz, pledeaza pentru un Guvern european

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, pledeaza pentru un Guvern european, argumentand ca anumite probleme centrale din cadrul Uniunii Europene nu mai pot fi solutionate doar de sefii de state si de Guverne, relateaza AFP in.

Procedura de accesare a schemei de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina, abrobata

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale anunta aprobarea procedurii de accesare a schemei de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizata de fermieri in agricultura.

Zborul MH17: Londra pledeaza pentru infiintarea unui tribunal international

Guvernul britanic a pledat vineri pentru infiintarea unui tribunal international care sa ii aduca in fata justitiei pe cei vinovati de prabusirea zborului MH17, un Boeing malaezian doborat in urma cu exact un an in estul Ucrainei, scrie AFP.

PE: Martin Schulz pledeaza pentru o guvernare europeana

Presedintele Parlamentului European PE), Martin Schulz, a pledat marti pentru o guvernare europeana, relateaza Agerpres citand AFP.

Eurogroup da avizul negocierilor pentru acordul destinat Greciei

Ministrii de finante din zona euro au dat, ieri, unda verde lansarii negocierilor pentru cel de-al treilea plan de ajutor destinat Greciei, dupa ce, in noaptea de miercuri spre joi, Parlamentul elen a aprobat primele reformele cerute de creditorii internationali ai tarii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )