Libnet.ro
UNICEF

19:30

Eurogroup da avizul negocierilor pentru acordul destinat Greciei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Eurogroup da avizul negocierilor pentru acordul destinat Greciei

Ministrii de finante din zona euro au dat, ieri, unda verde lansarii negocierilor pentru cel de-al treilea plan de ajutor destinat Greciei, dupa ce, in noaptea de miercuri spre joi, Parlamentul elen a aprobat primele reformele cerute de creditorii internationali ai tarii. continuă pe Ziarul Bursa

DEZVALUIRI din culisele negocierilor pentru salvarea Greciei. Donald Tusk: Europa a fost aproape de catastrofa

Europa a fost aproape de catastrofa atunci cand convorbirile dintre Grecia si creditorii sai pentru un nou plan de salvare de weekend-ul trecut aproape au esuat, a declarat presedintele Consiliului European, Donald Tusk, intr-un interviu publicat vineri de un ziar grec.

ESM ar putea contribui cu 40-50 miliarde euro la planul destinat Greciei

Mecanismul European de Stabilitate ESM) ar contribui cu o suma cuprinsa intre 40 si 50 de miliarde de euro la cel de-al treilea posibil plan de asistenta acordat Greciei, a carui valoare totala este evaluata la 82 - 86 de miliarde de euro si este programat sa dureze trei ani, potrivit oficialilor europeni.

FMI pledeaza pentru reducerea datoriei Greciei

Fondul Monetar International FMI) ar putea participa la un pachet complet pentru a ajuta la redresarea economiei Greciei, pentru a face datoria tarii sustenabila si pentru a-i permite sa obtina finantare de pe pietele financiare, a declarat vineri directorul general al FMI, Christine Lagarde.

FMI creste presiunile pentru reducerea datoriei Greciei

O noua varianta a raportului FMI privind sustenabilitatea datoriei publice a Greciei pune sub un mare semn de intrebare viabilitatea noului acord dintre Atena si creditorii internationali, in special cei europeni n. a. documentul IMF Country Report No. 15/186, din 14 iulie 2015, se gaseste http://www. imf. org/external/pubs/ft/scr/2015/cr15186. pdfaici).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )