Libnet.ro
UNICEF

21:00

DEZVALUIRI din culisele negocierilor pentru salvarea Greciei. Donald Tusk: Europa a fost aproape de catastrofa

România Liberă România Liberă,
DEZVALUIRI din culisele negocierilor pentru salvarea Greciei. Donald Tusk: Europa a fost aproape de catastrofa

Europa a fost aproape de catastrofa atunci cand convorbirile dintre Grecia si creditorii sai pentru un nou plan de salvare de weekend-ul trecut aproape au esuat, a declarat presedintele Consiliului European, Donald Tusk, intr-un interviu publicat vineri de un ziar grec. continuă pe România Liberă

Marea Britanie avertizeaza ca va bloca folosirea banilor britanici pentru salvarea Greciei

Ministrul britanic al Finantelor, George Osborne, va incerca sa blocheze orice tentativa a Uniunii Europene de a folosi banii britanici pentru noul program de salvare a Greciei, scrie marti presa britanica, citata de AFP.

Eurogroup da avizul negocierilor pentru acordul destinat Greciei

Ministrii de finante din zona euro au dat, ieri, unda verde lansarii negocierilor pentru cel de-al treilea plan de ajutor destinat Greciei, dupa ce, in noaptea de miercuri spre joi, Parlamentul elen a aprobat primele reformele cerute de creditorii internationali ai tarii.

Parlamentul german a aprobat salvarea Greciei: 439 de voturi au fost favorabile celui de-al treilea program de asistenta financiara

Parlamentul german a aprobat vineri cu 439 de voturi pro si 119 voturi contra planul de salvare al Greciei, informeaza B1 TV. Merkel a luat cuvantul in fata parlamentarilor si le-a cerut sa voteze, subliniind ca.

VIDEO Tinerii din Ramnicu Sarat pornesc o campanie umanitara pentru salvarea victimei unui accident rutier

Doneaza pentru Valentin! este numele campaniei umanitare initiata de o asociatie de tineret din Ramnicu Sarat, pentru salvarea victimei unui accident rutier, produs in decembrie 2014, de un sofer inconstient. Valentin Ion are nevoie de bani pentru o interventie chirurgicala de suturare a arterei aorte.

FMI critica liderii din zona euro pentru reformele pe care le-au impus Greciei

FMI a criticat acordul privind noul plan de salvare oferit Greciei, informeaza BBC News si Reuters. Fondul pune sub semnul intrebarii validitatea reformelor cerute de liderii zonei euro si considera ca datoria.

Shell castiga din nou licenta pentru cea mai mare statie de alimentare cu carburanti din lume

Shell Luxembourgeoise a anuntat astazi castigarea licitatiei pentru operarea statiei de alimentare cu combustibil Berchem, situata in Luxemburg, dupa ce Guvernul luxemburghez a decis sa ii acorde companiei Shell o noua concesiune pe durata a 10 ani.

Cum pierd 10.000 de mame un an din viata copilului pentru a primi indemnizatia meritata

Un numar de aproximativ 135. 000 de persoane se afla in prezent in concedii de crestere a copiilor, majoritatea optand sa stea doi ani in afara serviciului. La polul opus sunt insa 10. 000 de mame care au ales sa ramana doar 11 luni acasa pentru a primi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )