Libnet.ro
UNICEF

23:00

Parlamentul german a aprobat salvarea Greciei: 439 de voturi au fost favorabile celui de-al treilea program de asistenta financiara

B1 B1,
Parlamentul german a aprobat salvarea Greciei: 439 de voturi au fost favorabile celui de-al treilea program de asistenta financiara

Parlamentul german a aprobat vineri cu 439 de voturi pro si 119 voturi contra planul de salvare al Greciei, informeaza B1 TV. Merkel a luat cuvantul in fata parlamentarilor si le-a cerut sa voteze, subliniind ca. continuă pe B1

Parlamentul german a aprobat planul de asistenta financiara pentru Grecia

Camera inferioara a Parlamentului Germaniei a aprobat, vineri, noul plan de asistenta financiara destinat Greciei, informeaza Die Welt. Bundestagul, reunit in sesiune extraordinara, a aprobat planul destinat Greciei cu 439 de voturi pentru, 119.

Criza din Grecia: Parlamentul german voteaza noul plan de salvare al Greciei. Bancile elene se vor redeschide luni

Parlamentul german voteaza vineri daca sa permita negocierile privind acordul de 86 de miliarde de euro cu Grecia. Germania este una dintre cele sapte tari din cele 19 ale zonei euro care trebuie sa dea unda verde inainte de implementarea intelegerii. Francezii si finlandezi au aprobat deja acordul, astazi fiind programate voturile parlamentarilor germani si austrieci.

Parlamentul german a aprobat planul de asistenta financiara pentru Grecia

Camera inferioara a Parlamentului Germaniei a aprobat, vineri, noul plan de asistenta financiara destinat Greciei, informeaza Die Welt, potrivit Mediafax. Bundestagul, reunit in sesiune extraordinara, a aprob.

DEZVALUIRI din culisele negocierilor pentru salvarea Greciei. Donald Tusk: Europa a fost aproape de catastrofa

Europa a fost aproape de catastrofa atunci cand convorbirile dintre Grecia si creditorii sai pentru un nou plan de salvare de weekend-ul trecut aproape au esuat, a declarat presedintele Consiliului European, Donald Tusk, intr-un interviu publicat vineri de un ziar grec.

Marea Britanie avertizeaza ca va bloca folosirea banilor britanici pentru salvarea Greciei

Ministrul britanic al Finantelor, George Osborne, va incerca sa blocheze orice tentativa a Uniunii Europene de a folosi banii britanici pentru noul program de salvare a Greciei, scrie marti presa britanica, citata de AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )