Libnet.ro
UNICEF

19:30

Zborul MH17: Londra pledeaza pentru infiintarea unui tribunal international

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Zborul MH17: Londra pledeaza pentru infiintarea unui tribunal international

Guvernul britanic a pledat vineri pentru infiintarea unui tribunal international care sa ii aduca in fata justitiei pe cei vinovati de prabusirea zborului MH17, un Boeing malaezian doborat in urma cu exact un an in estul Ucrainei, scrie AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Separatistii prorusi au DOBORAT zborul MH17, in care au murit 298 de oameni

Un raport al SUA arata ca zborul MH17 de la Malaysia Airlines a fost doborat de o racheta rusa Buk de catre separatistii prorusi din estul Ucrainei, scrie CNN.

Presedintele PE, Martin Schulz, pledeaza pentru un Guvern european

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, pledeaza pentru un Guvern european, argumentand ca anumite probleme centrale din cadrul Uniunii Europene nu mai pot fi solutionate doar de sefii de state si de Guverne, relateaza AFP in.

Zgonea cere congres extraordinar pentru alegerea unui nou lider al PSD

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, exprima, intr-un interviu acordat AP, necesitatea reformarii Partidului Social-Democrat, cerand organizarea unui congres extraordinar pentru desemnarea unui nou lider al formatiunii, in contextul crizei generate de inculparea premierului Victor Ponta.

FMI pledeaza pentru reducerea datoriei Greciei

Fondul Monetar International FMI) ar putea participa la un pachet complet pentru a ajuta la redresarea economiei Greciei, pentru a face datoria tarii sustenabila si pentru a-i permite sa obtina finantare de pe pietele financiare, a declarat vineri directorul general al FMI, Christine Lagarde.

PE: Martin Schulz pledeaza pentru o guvernare europeana

Presedintele Parlamentului European PE), Martin Schulz, a pledat marti pentru o guvernare europeana, relateaza Agerpres citand AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )