Libnet.ro
UNICEF

09:00

Mesaj de admiratie al Regelui Mihai pentru Regele Juan Carlos

România Liberă România Liberă,
Mesaj de admiratie al Regelui Mihai pentru Regele Juan Carlos

Regele Mihai I a transmis, luni, un mesaj in care sustine ca Regele Juan Carlos I al spaniolilor este unul dintre cei mai insemnati oameni de Stat ai Europei ultimei jumatati de secol . continuă pe România Liberă

Regele Mihai, despre regele Juan Carlos: Este unul dintre cei mai insemnati oameni de Stat ai Europei ultimei jumatati de secol

Regele Mihai I a transmis, luni, un mesaj prin care impartaseste societatii romanesti emotia si admiratia pe care le simte pentru Regele Juan Carlos I al spaniolilor, spunand ca acesta este unul.

Regele Juan Carlos al Spaniei va abdica dupa o domnie de 39 de ani

Regele Spaniei Juan Carlos, in varsta de 76 de ani, va abdica de la tronul tarii, dupa o domnie de 39 de ani, a anuntat luni premierul Mariano Rajoy, potrivit BBC. Tronul va fi preluat de fiul sau Felipe, in.

Regele Juan Carlos a abdicat in favoarea fiului sau, Felipe

Monarhul Juan Carlos si-a vazut scazand popularitatea sub impactul scandalurilor care au afectat familia regala in ultimii ani. Abdicarea, dupa 39 de ani, a fost pregatita inca din ianuarie, dar a fost amanata dupa alegerile europarlamentare.

Regele Juan Carlos al Spaniei, un model inspirator

In urma anuntului facut de premierul spaniol Mariano Rajoy, Regele Juan Carlos va abdica, dupa 39 de ani de domnie, in favoarea fiului sau Principele de Asturias. Pe tronul Europei vor ramane trei monarhi din vechea generatie, Elisabeta II a Marii Britanii 88 de ani), Margarethe II a Danemarcei 74 de ani), Carl XVI Gustaf al Suediei 68 de ani), si ca o coincidenta toti trei sunt nascuti in luna aprilie.

Regele Spaniei, Juan Carlos, a abdicat

Regele Spaniei, Juan Carlos, a abdicat si ii va lasa tronul fiului sau, printul Felipe,a anuntat luni seful Guvernului, Mariano Rajoy, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Juan Carlos, care a urcat pe.

Regele Spaniei, Juan Carlos, a abdicat pentru a impulsiona reinnoirea monarhiei

Regele Spaniei Juan Carlos, in varsta de 76 de ani, slabit de multiple probleme cu sanatatea si a carui popularitate a fost afectata de scandaluri, va abdica si-i va lasa tronul fiului sau, printul Felipe,.

Regele Spaniei, Juan Carlos, a ABDICAT

Regele Spaniei, Juan Carlos, a abdicat si ii va lasa tronul fiului sau, printul Felipe,a anuntat luni seful Guvernului, Mariano Rajoy, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Regele Spaniei are 75 de.

Regele Spaniei Juan Carlos a decis sa abdice

Regele Spaniei Juan Carlos renunta la tron, dupa o domnie de aproape 40 de ani, in favoarea fiului sau Printul Felipe de Asturia, a anuntat luni premierul spaniol Mariano Rajoy, citat de Reuters. Seful guvernului de la Madrid a precizat ca regele are probleme de sanatate si ca renunta la tron din motive personale. Casa regala spaniola a pierdut sprijinul public in ultimii ani pe fondul scandalurilor si a gafelor.

ULTIMA ORA Regele Spaniei, Juan Carlos, a decis sa abdice

Regele Spaniei, Juan Carlos, renunta la tron dupa aproape 40 de ani in favoarea fiului sau Printul Felipe de Asturia, a anuntat luni premierul spaniol Mariano Rajoy, citat de Reuters. Stirea se actualizeaza.

VIDEO ARHIVA Dictatorul Franco il numeste in 1969 ca succesor pe Juan Carlos

In 1969 dictatorul spaniol Francisco Franco il numea ca succesor pe Juan Carlos, Spania urmand sa devina monarhie in momentul in care Franco avea sa moara sau sa decida ca se retrage. Un film de arhiva arata fastuoasa ceremonie de predare a stafetei, Juan Carlos urmand sa devina rege sase ani mai tarziu. Regele Spaniei, nascut in 1938 la Roma, a anuntat luni ca renunta la tron, dupa o domnie de aproape 40 de ani, II urmeaza la tron fiul sau, Printul Felipe de Asturias.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )