Libnet.ro
UNICEF

14:30

Mesaj emotionant transmis de o cunoscuta cantareata dupa moartea patronului Hotelului Gorj: Sa ai drum cu flori, cantec si lumina!

Adevărul Adevărul,
Mesaj emotionant transmis de o cunoscuta cantareata dupa moartea patronului Hotelului Gorj: Sa ai drum cu flori, cantec si lumina!

Omul de afaceri Sergiu Tartareanu, actionarul majoritar de la Hotelul Gorj, cel mai mare din judet, va fi inmormantat joi, 20 aprilie, in Cimitirul Municipal Targu Jiu. O cunoscuta interpreta de muzica popular a transmis un mesaj emotionant. continuă pe Adevărul

Mesaj emotionant transmis de o cunoscuta cantareata, dupa moartea patronului Hotelului Gorj: Sa ai drum cu flori, cantec si lumina!

Omul de afaceri Sergiu Tartareanu, actionarul majoritar de la Hotelul Gorj, cel mai mare din judet, va fi inmormantat joi, 20 aprilie, in Cimitirul Municipal Targu Jiu. O cunoscuta interpreta de muzica popular a transmis un mesaj emotionant.

A primit un email tulburator la doi ani dupa moartea tatalui sau: Intotdeauna am spus ca ma voi intoarce pentru a te bantui

Un tanar a primit un e-mail tulburator de la tatal sau, la doi ani dupa moartea sa. Baiatul a povestit pentru Reddit ca a primit e-mailul de pe site-ul Futureme. Tatal sau i-a spus cat de mandru este de el ca a devenit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )