Libnet.ro
UNICEF

18:00

MESAJE DE PASTE. Cele mai frumoase MESAJE DE PASTE pentru cei din familie

Antena3 Antena3,
MESAJE DE PASTE. Cele mai frumoase MESAJE DE PASTE pentru cei din familie

MESAJE DE PASTE Pastele este o promisiune pe care Dumnezeu o reinnoiste in fiecare primavara. Fie ca promisiunea de Paste sa iti umple inima de pace si bucurie! Paste fericit! MESAJE DE. continuă pe Antena3

Cele mai frumoase mesaje de PASTE, pentru cei dragi

Este un obicei frumos al romanilor sa isi trimita mesaje de felicitare cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste. Cele mai frumoaseMESAJEprin care le poti spune celor dragi PASTE.

MESAJE DE PASTE. Cele mai bune urari pentru Facebook

La fel ca in cazul altor sarbatori, Pastele s-a dovedit a fi mereu o ocazie buna de a sta alaturi de familie si prieteni si a-i face pe cei dragi fericiti.

MESAJE DE PASTE 2018. Cele mai frumoase urari de Paste pentru cei dragi

Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a inviat! O singura data pe an e Pastele. O zi speciala, imbogatita de aroma bu.

MESAJE DE PASTE 2018. Cele mai frumoase SMS-uri de PASTELE ORTODOX

Credinciosii ortodocsi sarbatoresc Pastele pe 8 si 9 aprilie. Iata ce MESAJE DE PASTE le poti trimite celor dragi: MESAJE DE PASTE. Cei care se razboiesc sa aduca pace, cei care se.

FELICITARI DE PASTE 2018: Cele mai frumoase felicitari pe care sa le trimiteti celor dragi

FELICITARI DE PASTE 2018 Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa fiti impreuna cat mai mult timp, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit! URARI DE PASTE 2018 URARI DE.

Ronaldo, un geniu: Portughezul a explicat cum a inscris unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria Ligii Campionilor

Chiar daca au trecut doar patru luni din acest an, lumea fotbalului e convinsa ca deja s-a adjudecat premiul pe care FIFA il acorda la finalul anului pentru cea mai spectaculoasa reusita.

Crestere a cererii pentru biletele de avion catre Romania de Paste: cele mai cautate destinatii

Numarul biletelor de avion cu destinatia Romania a inregistrat o crestere cu 31% in 2018, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. S-au inregistrat cresteri si in ceea ce priveste numarul biletelor de avion din Romania catre destinatii externe, insa procentul este de doar 3%.

Halep, printre cele mai bine platite jucatoare din istoria tenisului: Avem suma castigata de Simona pana acum

Site-ul oficial WTA a actualizat clasamentul all-time al jucatoarelor care au adunat cei mai multi bani din premii.

Cele mai neobisnuite traditii de Pasti din lume

Nu toata lumea asociaza Pastele cu iepurasi de ciocolata, oua rosii sau mancaruri din carne de miel. Daca sunteti curiosi cum sarbatoresc alte popoare, iata cateva dintre cele mai neobisnuite traditii de Pasti din lume.

Finala Asia Express, cele mai bune cifre de audienta din acest sezon: a depasit Las Fierbinti pe urban si comercial

Finala primului sezon ,,Asia Express, de la Antena 1, a ocupat primul loc in preferintele romanilor la orase si pe publicul comercial. Editia ultimei aventuri pe teritoriul asiatic a avut cele mai bune cifre de pana acum, reusind sa depaseasca chiar si Las Fierbinti, de la Pro TV.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )